Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalok, nem érzitek úgy...

Fiatalok, nem érzitek úgy hogy a korlátozások elvesznek a legszebb éveitekből?

Figyelt kérdés
És ki tudja mennyi idő, mire visszakapjuk a normális életet.
2021. márc. 9. 22:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Sajnos jó rég volt hogy utoljára bulin voltam. Hiányoznak is
2021. márc. 10. 07:24
 22/27 anonim ***** válasza:
51%
A virtuális világ foszt meg a legszebb évektől.
2021. márc. 10. 08:19
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is. És nem is nagyon tudok mit csinálni. Egyre rosszabb.
2021. márc. 10. 08:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is pontosan ezt érzem. Tavaly év elején kerültem a fővárosba és gondoltam habzsolni fogom majd a kulturális életet, megismerek sok intelligens embert, szerzek új barátokat. Hát ebből a tervből szinte semmi nem valósult meg és még mindig nem látom, hogy mikor lesz újra felszabadult életünk, amikor már nem azon kell rugózni, hogy vajon jőn-e új mutáns, hogy lehet közösségi rendezvényeket tartani, utazni, stb.
2021. márc. 10. 09:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas idegölő szar már minden.
2021. márc. 10. 10:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem. Nevess ki, de tényleg nem. Igaz, éppen most lépek bele abba a korba, hogy mehetnék lassan bulizni, de inkább olyan érzésem van, mint amikor a karácsonyt vártam anno hatévesen. Meg van egy ilyen életérzés, hogy lesz majd mit mesélnem az ifjúságomról:D
2021. márc. 24. 12:24
 27/27 anonim válasza:

Én Erdélyben élek egy 6000 fős magyar faluban. Amikor egy évvel ezelőtt bezártak mindent még én is beadtam a derekam és 2 hónapig otthon ültem és a telkünkről ki sem mozdultam. Aztán rájöttem, hogy ha ezt így tovább folytatom akkor nem a Covid hanem a folyamatos otthon ülés fog kikészíteni. Kissé adrenalin függő vagyok, extrém terepen biciklizek, motorozok. És ezeket az alatt a 2 hónap alatt nem tudtam csinálni, már kezdtem bele őrülni a semmit tevésbe. Most viszont (aki akar kövezzen meg ezért, de) ugyan úgy élem az életem mint eddig. Kijárok a haverokkal és már nem félek se a büntetéstől se a covidtól. Viszont másokra is figyelek, szóval nincs az, hogy most a szomszéd nénihez átmegyek maszk nélkül meg mindent összetapogatok nála. Szóval 2 hónap elveszett az életemből, de azóta ugyan olyan boldogan élek.

17/F

2021. ápr. 1. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!