Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Pesti TV...

Mi a véleményed a Pesti TV tevékenységéről?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 05:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
5%

"20: vajon a fideszesek tényleg elhiszik, hogy Lölö teljesen korrekten szerezte a vagyonát vagy csak megjátsszák a hülyét? Gyanítom, inkább az utóbbi."

A mai rendszer lényege, hogy a nagy bizniszmen kaszál. Az korrekt, hogy Donald Trump szerzett 4 milliárd USD vagyont, ameddig egy átlag amerikai szarul él? Lőrinc remek vállalkozói tudását csak egy épkézláb rendszerben kamatoztathatja, azért nem korrekt, amiért a mai rendszer nem korrekt. Egyik rendszer se korrekt teljesen, viszont ezeket az egyenlőtlenségeket a fényes nyugaton is lehet tapasztalni. Nyilván ott más az átlagbér de ez mikor nem volt így? Talán a ballib kormány alatt nem élt jobban egy átlag német? Örüljünk, hogy van még hazánk, amit csakis a Fidesznek köszönhetünk, a hálátlan libsi banda károg itt folyton.

2021. márc. 9. 09:18
 22/38 anonim ***** válasza:
10%
Már megtanultam, hogy amire az ellenzékiek üvöltenek, az mindig értéket képvisel.
2021. márc. 9. 09:20
 23/38 Rothadó Narancs ***** válasza:
67%
Arrogáns, elvakult, ütni-való suttyók gyülekezete.
2021. márc. 9. 10:13
 24/38 anonim ***** válasza:
9%

#19 és #20 Csak hogy ismerkedjetek kicsit végre a valósággal is ami nagyon nem azonos azzal a propagandával amivel titeket sikeresen etettek a ballib médiában:

"2011-19-es időszakban összesen 21613,7 milliárd forint értékű közbeszerzés valósult meg, ebből 11719,6 milliárd forintot tett ki építési közbeszerzés, amely az összes érték 54,2%-a.

A 9 év alatt mindösszesen 795,6 milliárd forint értékű építési közbeszerzést teljesítettek Mészáros Lőrinc építőipari cégei (Mészáros és Mészáros Kft., R-Kord Kft.). Ezt az összeget a HVG számolta ki, tehát biztosak vagyunk benne, hogy egy forintot sem hagytak figyelmen kívül, ugyanis cikkük alapfelütése: kormányellenes propaganda.

Ez az összes építési közbeszerzés mindössze 6,8%-a. ""

[link]

2021. márc. 9. 11:52
 25/38 A kérdező kommentje:

24., Én nem vagyok jártas a Politikában, de szerintem nem hagyhatom figyelmen kívül

A Posztban a következő szerepel:

Mészáros úr cégei természetesen nem értenek minden feladathoz, így konzorciumok tagjaként indultak a legtöbb eljáráson, valamint alvállalkozókkal is dolgoztattak. [ ...] Az építés nem babra megy, nem végezheti bárki - csak komoly szakértelemmel, garanciával, stabil háttérrel elképzelhető a feladat végrehajtása.

Én is voltam személyesen munkaerő, nemfehéren Lölö egyik alvállalkozójánál, mikor még a 9. osztályt nem végeztem el 3-4 éve, ráadásul IT szakon tanultam már akkor.

Illetve, szerintem egyáltalán nem elhanyagolható, és figyelmen kívül hagyható az sem, hogy a két kezem összetenném hogy én legyek az, aki a piacon ekkora szeletet kap a tortából, pedig hány hal úszik még a vízben?

"Pandémia idején 400-ról majdnem 500 milliárdra nőtt a vagyona", szerintem ez pedig egyenesen vicc, remélem nem kell kifejtsem szerintem miért

2021. márc. 9. 12:15
 26/38 anonim ***** válasza:
11%
Maga Mészáros Úr mondta, hogy Orbán Viktor annyiban járult hozzá a sikerhéhez, hogyha nem ő lenne a miniszterelnök, akkor ez az ország nem boldogulna. Igaza van, csak ennyit tett hozzá Orbán Viktor a sikeréhez Mészáros Úrnak. Büszke vagyok rá, hogy egy korszakban élhetek vele, korunk kiemelkedő vállalkozójával. Bezzeg a ballibek mindent szidnak, amik nem ők. Ezeknek semmi se fontos, csak az uszítás és az acsarkodás.
2021. márc. 9. 12:36
 27/38 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező

Nem hagytam figyelmen kívül azt amit beidéztél a cikkből. Egyszerűen semmi köze nincsen ahhoz amire válaszol a cikket beraktam.

Mészárosnak mindösszesen az építkezési beruházások 6,8%-ban voltak érdekeltségei és ez bizony annyit jelent, hogy az ilyen beruházások 93,2%-a MÁSOKNAK jelentett sikert, hasznot, munkát és vele pénzt is.

Tehát azok, akik itt kijelentik hogy mindent IS Mészáros cégei nyertek el és mindent IS ő végezhet el, azok szimplán nem ismerik a valóságot, vagy ismerik, csak hazudnak róla.

Nem a harmadát, nem a felét, hanem még a tizedét sem Mészáros cégei nyerik a beruházásoknak. EZ a valóság és nem a mese arról, hogy itt minden az övék.

Pontosan ennyi a valóságtartalma a túlárazásokról, meg a korrupcióról szóló meséiknek is. 6,8%, nem több.

2021. márc. 9. 13:06
 28/38 A kérdező kommentje:

"Pontosan ennyi a valóságtartalma a túlárazásokról, meg a korrupcióról szóló meséiknek is. 6,8%, nem több."

A közpénzből az a 6,8% elég szép összeg, nem? :) Többet már nem is lehetne hová tenni.

Én nem jelentettem ki hogy mindent is ő nyer, nyers számokat hoztam mint te is, akkor kérlek ne azzal gyere mit mondd más.

"Nem hagytam figyelmen kívül azt amit beidéztél a cikkből. Egyszerűen semmi köze nincsen ahhoz amire válaszol a cikket beraktam."

Egyértelmű hogy nem lehet minden vállalkozó ugyan akkora, és ugyan akkora a bevétele, de mondanál nekem még egyet aki csak ezt megközelíti százalékban? Ha van magyarországon 10.000 építkezési vállalkozó, és az ő cége visz el 6.8%-ot akkor azt jelenti hogy 680%-kal többet nyer mint az átlag konkurencia (100 / 10000 = 0.01 -- 6.8% / 0.01 = 680%)

Írom mint ezt pártállásfüggetlenül, mert már nem MO-n élek. Egyszerűen vicc az ami megy, és az a baj, hogy az Ország nagy része azt látja amit szeretne, és próbálja a másiknak bizonítani, hogy márpedig, ez így van. De csak a részletek felével foglalkozol és abból is csak ami az igazadat adhatja (szerinted). A Másik a másik felét nézi és tesz ugyan így. Az az igazság, hogy az országnak így nincs jövője. A Tisztánlátáshoz a teljes képet látni kell, amire - ameddig azzal foglalkoztok hogy a másikat meggyőzzétek, nem is lesz esélyetek. Gondolkozzatok, kérlek. Ne csak azt lásd amit szeretnél, és csak azt, hogy mi jót csinál a párt aminek az elfogultja vagy, nyisd ki a szemed, és lásd a rosszat is. És a jót is. Akikkel nem szimpatizálsz, velük is ugyan így, és ne csak a rosszat, ne csak a jót. Mindent.

2021. márc. 9. 13:24
 29/38 anonim ***** válasza:
8%

"A közpénzből az a 6,8% elég szép összeg, nem? :) Többet már nem is lehetne hová tenni."

Ezek megvalósult beruházások. Nem kifizették a közpénzt a semmire, hanem ott van a pénzért cserébe az épület, út, vasút vagy híd. Ennyibe került és ennyibe került volna akkor is ha más építi meg, mint a beruházások másik 93,2%-nál.

"Én nem jelentettem ki hogy mindent is ő nyer, nyers számokat hoztam mint te is, akkor kérlek ne azzal gyere mit mondd más."

Milyen számokat hoztál ide? Semmilyet. Te vagy másik azonosítóval a #19 vagy #20 válaszoló? Magadnak írogatsz válaszokat? Mert én NEKIK válaszoltam és te abba kötöttél bele. Semmiféle számot nem hoztál, még azt is kevered hogy melyik kérdésnél vagy?

"Ha van magyarországon 10.000 építkezési vállalkozó, és az ő cége visz el 6.8%-ot akkor azt jelenti hogy 680%-kal többet nyer mint az átlag konkurencia (100 / 10000 = 0.01 -- 6.8% / 0.01 = 680%)"

Hasadra ütöttél és kijelentetted hogy van 10 ezer építési vállalkozó? Honnan veszed? Mekkora cégekről beszélsz? Mészárosnak hány cége van abban a céghalmazban akik megnyerték ezeket a beruházásokat? Hány emberrel dolgoznak? Az építőiparban 360 ezer ember dolgozik (ksh) és 80 ezer körüli a vállalkozások száma (ez is ksh). És? Attól mert a sógoromnak is van építőipari cége amiben 5-en dolgoznak még nem lesz ugyanaz a kategória, mint Mészáros, akinek meg olyan cégei vannak ahol ezreket alkalmaznak.

2021. márc. 9. 13:49
 30/38 anonim ***** válasza:
6%

Honnan venné, hát vajon honnan? Írja, hogy külföldön él, hát ezt az "adatot" mondták neki azok, akik NEKI adnák -persze pályázás nélkül, ahogy szokták a szoclibek- azt a 6,8% ot.

Hogy adózhasson a Dajcse vellének, hogy legyen miből hazudozni a német KÖZtévében. Pl.

2021. márc. 9. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!