Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen lett a Fidesz új,...

Milyen lett a Fidesz új, fiataloknak szóló TV-csatornája; a PestiTV?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Színvonalas, hiánypótló.
Silány, primitív.
51 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

Én este 7 és 8 óra között néztem, de nem tudom eldönteni, hogy ki a célközönség, meg ez az egész kit érdekel. Mármint értem én, hogy kellett egy radikálisabb és fiatalosabb "hang" a hírTV mellé, de őszintén az, hogy jó tanulónak lenni a fehérek között menő, míg a feketék között az a sikk, ha rapper bűnöző vagy, hogy az USA-beli liberálisok meg akarják határozni a koronavírus miatt hogyan kell szexelni, meg a pedofíliát legalizálni, mindezt Youtube videókra alapozva...

Mindenesetre "Isten, haza, család, rock és buli. Ne felejtsd el, gördeszkával is lehet templomba járni."

2020. szept. 14. 21:01
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
"fiataloknak szóló TV-csatornája" lol. CD-lejátszókat nem akarnak osztogatni az egyetemeken?
2020. szept. 14. 21:02
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Tehát az a csatorna ami még a hírtévének is gázos vajon milyen lehet. Pedig a hírtévé nem az a finnyás csak az igazságot mondjuk fajta
2020. szept. 14. 21:02
 4/22 anonim ***** válasza:
27%
Nekem tetszik. Bátran, minden kertelés nélkül megmondják a magukét a Gyurcsányról meg a libsikről.
2020. szept. 14. 21:05
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon boomer. :D
2020. szept. 14. 21:09
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként minden politikai elfogultságtól mentesen... Nincs Youtube csatornájuk, nincs livestream, a Chromecast az oldalukon beágyazott videók esetében nem működik, mert vmi elbxszott formátumban vannak fenn a videók. Ha nem is CD lejátszót, de Junoszt tévét adhatnának hozzáragasztott Mindig TV set-top-box-szal a vételhez, ha már a Digi megkímél tőle. :D
2020. szept. 14. 21:13
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Belenéztem. Kb. ugyanaz mint a HírTV, csak bayerzsóti nélkül, és próbál fiatalos lenni, de nem sikerül:D
2020. szept. 14. 21:21
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, nálam nem fogható (Digi).
2020. szept. 14. 21:22
 9/22 anonim ***** válasza:
14%

Az ATV-nél meg M1-nél mindenképp jobb.

(se balos,se fideszes nem vagyok)

2020. szept. 14. 21:24
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az egyoldalú, főleg nem a hasraütés alapján politizáló propaganda tévécsatornákat. Tehát ebből következik a véleményem, nem tetszik.
2020. szept. 17. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!