Nagyon király lett. Nekünk nincs TV készülékünk, de a weboldalunkra rengeteg videót feltöltenek, a kedvenceim a Politikai Hobbista, a libernyák, a The Fair Right, a The Fair Right Brothers és még jó néhány. Ajánlom mindenkinek :)
2020. szept. 25. 12:52
12/22 anonim válasza:
Ennek a szélsőszaros csatornának nem is volna helye.
2020. okt. 2. 05:02
13/22 MolotovPunk válasza:
Nézi azt egyáltalán fiatal?Képzelem mekkora tolongás lehet. :D Bárhogy is van a fidesz attól még nem lesz fiatal párt... :D
2020. nov. 18. 17:13
14/22 anonim válasza:
#12: mitől szélsőséges? (bár megszoktam az, hogy ami nem libsi vagy kommunista, az a libsiknek és a kommunistáknak szélsőséges)
#13: A csatornán rengeteg fiatal megfordul (egyik-másik műsorba olyan egyetemistákat is el szoktak hívni, akiket úgymond az utcáról fogtak)
2020. nov. 19. 09:59
15/22 MolotovPunk válasza:
Fiatalok -fidesz. Nos pont ez a két szó az,ami nem nagyon említhető egy lapon...Igazából a fidesz csak próbál fiatalítani,de ahogy látom,manapság nem sok sikerrel megy ez.
2020. nov. 19. 20:24
16/22 anonim válasza:
Egy szabadnak nevezett kereskedelmi tévé amit kormány közeli újgazdag "üzletemberek" finanszíroznak az ellenzék lejáratására. Valójában egy komolytalan szórakoztató csatorna ahol többnyire fideszes politikai személyiségek asszisztálnak. Én amikor fiatal korban voltam pont az ilyen félrevezető baromságokat vette be az agyam és úgy is szavaztam. Tehát gondolom hogy ifjú fideszes szavazókat gyűjtenek a következő választásokra.
2020. nov. 23. 01:12
17/22 anonim válasza:
Szellemi dögkút.
Egyébként a fiatalok kevésbé néznek tv-t (mondom ezt úgy, hogy én szoktam). Úgyhogy ez a fiataloknak szóló valamire eléggé nem jó TV csatorna, mint formátum.
Másrészt ilyen félművelt szerencsétlenek a semmiről beszélnek. Nevetséges.
2020. dec. 29. 19:50
18/22 anonim válasza:
Egy az hogy a fiatalok nem néznek tévécsatornákat.
Másrészt meg attól hogy bevágnak műsornak egy órás vagy nem tudom milyen hosszúságú blokkot ahol videójátékokkal játszanak vagy mi, nem fogja érdekelni a fennmaradó műsoridőben a fiatalt a non-stop "szemét gyúcsány, szemét soros, szemét lipsik, szemét brüsszel".
2020. dec. 29. 20:50
19/22 anonim válasza:
Éppen olyan undorító és visszataszító mint a gazdájuk. Ritkán kapcsolok oda, filmezek, zenét hallgatok ennyi pont elég.
2021. jan. 14. 06:55
20/22 anonim válasza:
Egy két legsuttyób proli fidesztálibón kívül szerintem senki nem nézi, pláne nem a fiatalok. Én azt sem tudom elképzelni hogy egy értelmes, tanult jól szituált Fidesz szavazóból a Pesti Tv ne váltana ki heveny hányingert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!