Ezeket látta már orvos? Vagy csak a fidesz téglai az Ellenzéki Összefogásban??
7-es!
A kérdés alá bemásoltam kettőt - például!
Az a helyzet, hogy ők tényleg ennyire hülyék.
A szomorú, hogy a fiatalok meg még be is veszik a Momentum baromságait...
10-es!
Ez a vonat már elment! (Többször már nem is jön.)
14:
"Ti tényleg azt képzelitek,..."
Nem képzeljük, hanem tudjuk!
Nem tudom, hogy orvos látta-e már őket, de én hallottam nyilatkozataikat még a megalakulásuk körül, és azóta is, és emlékszem is rájuk. Nálam már a kezdetektől ott tartanak, hogy soha nem szavaznék rájuk. Azóta elérték, hogy ha Fekete-Győr András lesz a közös miniszterelnökjelölt, akkor nem hogy nem szavazok az összefogás pártlistájára, hanem életemben először a FIDESZ(-KDNP)-re fogok szavazni pártlistán. Hasonlóan teszek, ha az egyezkedés eredményeképp MOMENTUM-os egyéni képviselőjelöltet tolnak az arcom elé.
Azt hiszem, kicsi az esélyük, mert erősen túltolták. Hallottam a szövetséges pártok személyiségeinek a nyilatkozatait - és láttam a sokat kifejező arcukat is -, már a 100-ezer forintos oltási díj javaslatra, aztán Hadházi adott választókerületben indításának bejelentésére, és a pártvezetősége által felkért - és a mit tehet ellene, ha ennyire akarják? -, a felkérést elfogadó F.-Gy. A. rögtön felsorolt (pl. EURO bevezetés, négynapos munkahét, lakossági részvény, rugalmas nyugdíj, elszámoltatás) 3-, 30-, és 300 napos intézkedési tervének elhadarására.
Már csak ők hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!