Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezeket látta már orvos? Vagy...

Ezeket látta már orvos? Vagy csak a fidesz téglai az Ellenzéki Összefogásban??

Figyelt kérdés

"a családok egyenlőségének biztosítása, valamint a négy napos munkahét,"

[link]

2021. márc. 8. 10:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

7-es!

A kérdés alá bemásoltam kettőt - például!

2021. márc. 8. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Az a helyzet, hogy ők tényleg ennyire hülyék.

A szomorú, hogy a fiatalok meg még be is veszik a Momentum baromságait...

2021. márc. 8. 11:11
 13/18 A kérdező kommentje:

10-es!

Ez a vonat már elment! (Többször már nem is jön.)

2021. márc. 8. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
#13. Nem a 10-es vagyok, csak töprengek. Ti tényleg azt képzelitek, hogy most akkora vagy ahhoz hasonló kormányellenes hangulat van, mint ami 2006 őszétől a 2010-es választásokig jelen volt az országban, vagy csak reménykedtek, hogy bár továbbra sem csinál semmi érdemlegeset az ellenzék, de most már hátha megbukik tőle a patás Orbán?
2021. márc. 8. 11:30
 15/18 A kérdező kommentje:

14:

"Ti tényleg azt képzelitek,..."

Nem képzeljük, hanem tudjuk!

2021. márc. 8. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
#14. Csúnya pofáraesések szoktak lenni ezekből, gondoltam még most szólok. Nyilvánvalóan kisiskolás lehettél 2006-ban, de akkor ideje megtudnod, hogy akkor nagyon is volt, most viszont nincs kormányváltó hangulat Magyarországon.
2021. márc. 8. 12:26
 17/18 anonim ***** válasza:
#15. helyesen
2021. márc. 8. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, hogy orvos látta-e már őket, de én hallottam nyilatkozataikat még a megalakulásuk körül, és azóta is, és emlékszem is rájuk. Nálam már a kezdetektől ott tartanak, hogy soha nem szavaznék rájuk. Azóta elérték, hogy ha Fekete-Győr András lesz a közös miniszterelnökjelölt, akkor nem hogy nem szavazok az összefogás pártlistájára, hanem életemben először a FIDESZ(-KDNP)-re fogok szavazni pártlistán. Hasonlóan teszek, ha az egyezkedés eredményeképp MOMENTUM-os egyéni képviselőjelöltet tolnak az arcom elé.

Azt hiszem, kicsi az esélyük, mert erősen túltolták. Hallottam a szövetséges pártok személyiségeinek a nyilatkozatait - és láttam a sokat kifejező arcukat is -, már a 100-ezer forintos oltási díj javaslatra, aztán Hadházi adott választókerületben indításának bejelentésére, és a pártvezetősége által felkért - és a mit tehet ellene, ha ennyire akarják? -, a felkérést elfogadó F.-Gy. A. rögtön felsorolt (pl. EURO bevezetés, négynapos munkahét, lakossági részvény, rugalmas nyugdíj, elszámoltatás) 3-, 30-, és 300 napos intézkedési tervének elhadarására.

Már csak ők hiányoznak.

2021. márc. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!