Az Eu-ban Magyarországon halnak meg lakosságarányosan a 4. legtöbben koronavírusban. Mit gondoltok?
Csehország, Szlovénia és Belgium van csak előttünk, ma előztük meg Olaszországot.
Elégedettek vagytok?
A fővárost leszámítva a legtöbb reszen alacsonyak az esetszámok, és sokkal kevesebb a halálozás aránya 10-40 között alakul naponta.
Megéri, nem eri meg a többségnek a hócipője is tele van a helyzettel és unja es elege van a diktatorikus hatalmi rendszerből.
Itt írta valaki, hogy mindenki koronavírus-halott, akinek halálakor volt koronavírusa. A hírekben volt, hogy autóbalesetben meghalt illegális bevándorlók tesztek pozitív, koronahalottak lettet. Akkor olvastam a kormány oldalán lévő adatokat... Ott is voltak 90+osok daganattal, stb. Ebben az esetben senki nem gondolhatja komolyan, hogy a koronavírus nélkül most maratont futna... Emellett persze az érem másik oldala is ott van, akik nem olyan bajjal küzdöttek, amivel ne lehetett volna élni, vagy semmi más nem volt. Szóval nem azt akarom mondani hogy a koronavírus veszélytelen, csak ez az x. legrosszabb halálozás, a kormány a hibás stb szerintem kicsit hülyeség, mert az igazi számokat se tudjuk, nem is fogjuk...
Amúgy nem szeretem a Fideszt de nem az ő dolguk megvédeni minket. Védje meg mindenki magát :)) nem kell vigyázni egymásra, mindenki törődjön magával és akkor nem lesz baj. :))
#35 "A hírekben volt, hogy autóbalesetben meghalt illegális bevándorlók tesztek pozitív, koronahalottak lettet."
Milyen hírekben volt ez, mikor és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!