Az éttermeket miért nem nyitják ki? Van erre értelmes magyarázat?
Figyelt kérdés
Nyugodtan el lehetne járni étterembe, főleg hogy jön a tavasz.
Az asztalok 2 méterre, pincérek kesztyű és maszk, belépés előtt hőmérőzés, folyamatos fertőtlenítés.
Mégis milyen vírus tudna így terjedni? Ennyi veszély abba is van ha kimegyek az utcára.
2021. márc. 7. 13:40
11/12 anonim válasza:
Kérdező, te elhinnéd, hogy amiket leírál, azokat be is tartanák? Ameddig nyitva voltak a konditermek ott is az volt a propaganda, hogy aktív fertőtlenítés blabla bla. Amikor én jártam, 100 ból 1 ember fertőtlenített.
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!