Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az éttermeket miért nem...

Az éttermeket miért nem nyitják ki? Van erre értelmes magyarázat?

Figyelt kérdés

Nyugodtan el lehetne járni étterembe, főleg hogy jön a tavasz.


Az asztalok 2 méterre, pincérek kesztyű és maszk, belépés előtt hőmérőzés, folyamatos fertőtlenítés.


Mégis milyen vírus tudna így terjedni? Ennyi veszély abba is van ha kimegyek az utcára.



2021. márc. 7. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, te elhinnéd, hogy amiket leírál, azokat be is tartanák? Ameddig nyitva voltak a konditermek ott is az volt a propaganda, hogy aktív fertőtlenítés blabla bla. Amikor én jártam, 100 ból 1 ember fertőtlenített.
2021. márc. 7. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Háááát....


Van amit be sem zártak:


[link]


Papíron: étkezde

Valóságban: svédasztalos étterem

2021. márc. 7. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!