Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Növelte vagy csökkentette az...

Növelte vagy csökkentette az oltakozási hajlandóságodat a védettségi igazolás és az azzal járó előnyök/hátrányok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 09:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Wow 19-es, jól kiosztottál minket.

Én nem mondom senkinek, hogy ne oltassa be magát, azt se, hogy ne. Szíved joga. De ha már én tisztelem mások véleményét, ők is tiszteljék már az enyémet.

2021. márc. 7. 15:24
 22/32 anonim ***** válasza:
19-es: túl vagyok rajta, picit kellemetlen volt, de ennyi. Az oltástól meg vagy nő még egy fejem, vagy nem... Én nem kockáztatok, de ti oltassátok magatokat, ezt támogatom! Saját részről köszi, passzolom.
2021. márc. 13. 03:31
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem változtatott rajta, folyamatosan növekszik már minden második ember kéri biztosan az oltást saját bevallás szerint.
2021. márc. 13. 08:03
 24/32 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy ez a vírus is a valamilyen szempontból gyenge szervezetűeket támadja, majd 5-10 év alatt a kutatók kiderítik, hogy milyen paraméterekkel rendelkezők haltak meg a legtöbben.

Az alkoholistákra úgy tűnik nem hat, az egészségesnek hitt, tartott embereket meg 2-3 hét alatt elviszi.

A 66 éves volt újpesti futballista, a Törőcsik Andris, aki 40 éve köztudottan masszív alkoholista (már 10 éve egyszer amikor a 7-es buszon láttam úgy nézett ki, mint egy hajléktalan), azóta 3 agyvérzése volt már, mégis kijött a kórházból a covid után, simán felgyógyult belőle.

A színész Böröndi Tamás, aki egészséges volt, simán belehalt.

Az egyik ember az egyik betegséget nem ússza meg, bármit csinál, a másik ember meg a másikat... Valamibe úgyis belehalunk, ha nem covidba, akkor agyvérzésbe, rákba. Kész. De minél később legyen.

2021. márc. 16. 18:39
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha már ez volt a kérdés, válaszoljak is: az oltakozási hajlandóságomat semmiben nem befolyásolja a védettségi igazolás.
2021. márc. 16. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:
#24 Erre a kézenfekvő magyarázat az lehet, hogy Törőcsiknek valóban covidja volt, míg Böröndinek légiósbetegsége.
2021. márc. 16. 20:00
 27/32 krwkco ***** válasza:

Nem ez a magyarázat. Mindketten COVID-osak voltak.

A COVID PCR tesztek a SARS-2 vírus RNS örökítőanyagát mutatják ki. A legionella baktériumban nincs ilyen. Emellett pontos tesztek vannak a legionellára is. A kettőt nem keverik össze az orvosok.

2021. márc. 16. 21:52
 28/32 anonim ***** válasza:
A PCR teszt nem alkalmas diagnosztizálásra, ezt maga a feltalálója mondta. Ezenkívül még szándékosan tovább is tenyésztik a levett mintát az ajánlottnál, ezért jelentős a fals pozitív eredmény esélye.
2021. márc. 16. 22:03
 29/32 krwkco ***** válasza:

És mit mond erről pl. a Harvard egyetem orvosi karának tájékoztatója?

"The false positive rate — that is, how often the test says you have the virus when you actually do not — should be close to zero."

www.health.harvard.edu/blog/which-test-is-best-for-covid-19-2020081020734

2021. márc. 16. 22:54
 30/32 anonim ***** válasza:

"A PCR teszt nem alkalmas diagnosztizálásra, ezt maga a feltalálója mondta."

A dízel motort pedig eredetileg arra tervezték, hogy mogyoróolajjal menjen, aztán jé mégsem azzal használjuk, és mégis működik. Mellesleg az ominózus feltaláló nem volt biológus vagy orvos, hanem vegyész volt, és elég khm. érdekes világnézete volt pl. tagadta az AIDs létét vagy az ózonlyukat. Ma már jó kuncogunk ezen, de a 80-as, 90-es években az AIDS és ózonlyuk tagadás olyan "alterkonteós" teória volt mint manapság a covid meg Globális felmelegedés tagadás. Az igazságtartalmuk is annyi, tehát semmi.

2021. márc. 16. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!