Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Növelte vagy csökkentette az...

Növelte vagy csökkentette az oltakozási hajlandóságodat a védettségi igazolás és az azzal járó előnyök/hátrányok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 09:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
28%

6-os, 7-es! Elmondom mi van! Az Európa Tanács tett egy AJÁNLÁST aminek semmiféle kényszerítő ereje nincsen, ennyit erről. Az ET nem része az EU-nak, kb. olyasmi mint mikor az ENSZ közgyűlés elítéli a terrorizmust, tehát hatása semmi, mármint pont a terrorsitákra.

Azért maradt ki pont a híradásokból mert nincsen jelentősége, hiába kapaszkodtok bele görcsösen, mint valami oltásellenese megváltóba.

Magára a kérdésre pedig kb. hárommillió ember már kérte a vakcinát, és én is tudok több olyan ismerősömről, aki már kéri, míg eddig nem akarta pl. a közvetlen munkahelyi környezetemben 15 emberrel dolgozom együtt, decemberben még mindenki az oltás ellen volt, most ott tartunk hogy hárman már megkapták az oltást. további négyen még várjuk, és még három ember van, aki még gondolkozik. Tehát a végén a 15-ből jó eséllyel 10-11 fel fogja venni, és mindez indult úgy, hogy decemberben még 0 ember akarta.

2021. márc. 7. 09:35
 12/32 anonim ***** válasza:

Ebben nem voltam biztos, akkor javítva:

Tiltaná, hogy bármi hátrány erhesse az oltatlanokat

2021. márc. 7. 09:35
 13/32 anonim ***** válasza:
Koszi, 11-es, hogy leírtad, nem tudtam.
2021. márc. 7. 09:37
 14/32 anonim ***** válasza:
71%
Egyik sem. Az egészségem fontosabb, mint hogy fesztiválra mehessek. Majd csináltatok szerológiai tesztet, mert valószínűleg már átestem a covidon (egy sima megfázásnál enyhébb tünetekkel), és elvileg akkor is kapok papírt. Ha az mégsem mutatja ki, akkor igyekszem minél hamarabb elkapni a covidot.
2021. márc. 7. 09:46
 15/32 anonim ***** válasza:
Az európai bizottság elnöke bejelentette hogy márciusban javaslatot tesznek EU-s digitális vakcina útlevél létrehozására.
2021. márc. 7. 09:51
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem érdekel. De a "kommumikáció" gyenge minősége és a szervezetlenség jelentősen csökkentette. Eddig is arra hajlottam, hogy csak a nyugatiakat fogadom el, de ezek után nem csak egészségügyi aggályok miatt, de elvből em fogadom el a keletieket. De egyszer oltatni fogok. Csak kivárok egy számomra is "normálisnak" tartott vakcinát. Nem fogok valami általam nem megfelelőnek tartott cuccot magamba fecskendeztetni, csak hogy a kormány ebből politikai tőkét tudjon kovácsolni magának. - Amúgy ha meg lehetne vásárolni, fizetnék érte szívesen, ha azt mondanák, utazzak el a szomszéd megyébe érte, elutaznék stb.
2021. márc. 7. 10:00
 17/32 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem elég jól elleszek koncertek meg szállodák meg repuloutak nélkül, mint ahogy eddig is. Ez nyilván azoknak kellemetlen csak akik eddig ilyen mozgalmas életet éltek.

Kicsit túlzásnak érzem egyébként hogy a kockázati csoporton kívül esőket is ennyire oltani akarják.

Pedig abszolút nem vagyok oltasellenes, de még az időt is sajnálom rászánni meg tudom hogy dedos de félek a tuktol.

2021. márc. 7. 10:44
 18/32 krwkco ***** válasza:
37%

"... bármi hátrány érhetné az oltatlanokat"

Az, hogy amíg nincs mindenkinek vakcina, addig az oltottak ne kaphassanak előnyöket az oltatlanokkal szemben - egy baromság.

Igazságtalan, de a vírus nem igazságos. Van aki megbetegszik, van aki nem. Van aki súlyosan, van aki enyhén. Akkor most a szerencsésebbeket gyógyszeresen gyengítsük le, mert úgy igazságos?

Kényszerítsük azokat is védekezésre, akiknek nincs szükségük rá? Ellenkezőleg: a társadalomnak az az érdeke, hogy akit beoltottak, kapjon kedvezményeket. Mert minél többen oltatják magukat annál jobban visszaszorul a fertőzés.

2021. márc. 7. 11:29
 19/32 anonim ***** válasza:
38%
Mindig jókat röhögök azon, hogy a gyakoris társaság számára minden olyan válasz, amiben az oltás népszerűségének növekedéséről szól, az vörös posztó és mivel a tényeket letagadni nem tudják nyomkodják azt, hogy haszontalan. Pedig nézzetek szét, most is ölik magukat az emberek, hogy kapjanak oltást, és amit írtam arról, hogy a velem együtt tizenöt munkatársamból heten biztosan oltakozunk, szóval értem, hogy a ti hitvilágokkal ellenkezik -amúgy feltűnt, hogy az oltásellenesek a politikai paletta minden színében jelen lévő idióták, éppúgy van köztük fideszes, ahogy mszps, momentumos vagy mi hazánkos, na igen az ostobaság pártfüggetlen úgy tűnik- attól még nem lesz igaz. Szóval nyugodjatok szépen bele, hogy a társadalomban igenis egyre elfogadottabbá vált a dolog, és lehet itt toporzékolni meg sivalkodni az oltásútlevél ellen, de ebben a meccsben ti vagytok a vesztes oldal. A semmitől rettegtek, és inkább elviselitek az összes korlátozást, meg inkább kapnátok el az oltósnál tízezerszer veszélyesebb vírust, szóval ez nos elég alacsony értelmi képességeket mutat, vagy ilyen kispolgári "lázadást" a méjnsztríím oltakozással szemben, egyik esetben se lennék büszke a helyetekben.
2021. márc. 7. 15:09
 20/32 anonim ***** válasza:
55%
#19 Akkor is ugyanúgy megmaradna a covidiktatúra, ha mindenki olyan hiszékeny birka lenne, mint te. Akkor kitalálnák, hogy egy olyan mutáció terjed, ami ellen nem használ a vakcina.
2021. márc. 7. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!