1818 telefonszámon hívom a kormányt oltás miatt. Ma 10x lett hívva nem vezsi fel senki! Akkor hova írjak?
De milyen célból hívod a 1818-at?
Ha a regisztrációkor megadott adataidat szeretnéd módosítani, vagy pontosítani akkor ezt az adatvedelem@neak.gov.hu e-mail címre küldött levélben is megteheted.
Ha egyéb kérdésed van az oltással kapcsolatban, akkor inkább a háziorvosodnál érdeklődj.
Olyan célból talán hogy meg kaptam astra zeneca oltást két hete és nekem megígérte rovosom hogy megkapom 4 hét múlva a 2. dózist. Erre eloltják mostanság az adagomat 70 valahány ezer emberre.
ÉS ÉRDEKELNE HOGY ÉN MIÉRT DÖGÖLJEK MEG??? ORBÁN ÁMOKFUTÁSA MIATT??? Én kevesebb vagyok mint bárki más???!?!?!? EZÉRT AKAROK ÉRDEKLŐDNI!!!!!
és a ripacs cilike bejelenti majd 3 hónap múlva kapják meg a második dózist emberek. ADDIGRA HA BELEDÖGLÖK ÉN BAJOM LESZ IGAZ.
ÁMOKFUTÁS, HALÁLKORMÁNYZÁS!!r!!!!%z!!!
5. válaszoló te meg teljesen vagy bolond.
Válaszolj a kérdésemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!