Bayer Zsolt a magyar Larry King a műsorvezetésben és interjúkban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 22:04
1/8 anonim válasza:
Bayer Zsolt egy tapló paraszt. Larry King sem volt a kedvencem, de nagyságrendekkel jobb volt, mint ez a habzó szájú, gyűlölködő tróger.
2/8 anonim válasza:
Bayer Zsolt egy hisztérikus, ripacskodó, feltűnési viszketegségben szenvedő, feketén fehéren gondolkodó, agresszív és demagóg figura
3/8 anonim válasza:
#1: Akkor nézd Havas Henriket! A stílusa semmivel sem kifinomultabb, mint Bayeré, ráadásul csúnya is, szellemileg egyre jobban leépül és vén kecske létére fiatal nőket molesztál. Persze, már csak egy alig ismert netes TV kamerája tűri meg azt az izzadós randa fejét. :)
4/8 anonim válasza:
A Zsóti egy egyéniség, nincs hozzá hasonlóan furcsán-kurtán-csakis rondán beszélő valaki.
6/8 anonim válasza:
Úgy néz ki, megint írt vagy mondott valamit a Bayer, amivel telibetalálta a nemfehér, nemheteroszexuális, nemférfiakat -na meg vannak köztük nemnők is-, ugye?
A Larry King az Harry Zeiger volt, galíciai zsidó. Egyetemre nem járt. Szóval, a Bayer a tanári diplomájával eleve nem lehet a magyar megfelelője. A Bayernek nem volt még 7 felesége se. Különben, témaválasztás szerint sem hasonló, már amennyire én tudom, nem bírtam az ürgét.
A lényeg szerint se hasonlíthatók össze, Bayernek a téma a lényeg, a Larry Kingnek meg a személy.
7/8 anonim válasza:
Cáfolja meg valaki, hogy nem mond igazat!
8/8 Rothadó Narancs válasza:
Zsidóznak a fidernyákok, ejnye-bejnye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!