Merkely elárulta a nyitás várható idejét? És ez még az optimista fogatókönyv? Húsvét? Ugyan. "Május közepére várható a járvány lecsengése, ha tartják a múlt heti oltási ütemet"
Elárulom neked, itthon nagyon kevés orvos ért a járványokhoz, illetve van komoly tapasztalata.
Én sok évig éltem trópusokon, legjobb barátom orvos volt.
Pechemre már itthon jött ki rajtam egy betegség. Szerencsémre kint felszerelkeztem gyógyszerekkel, s orvos "haveromtól" ismertem az alkalmazást, dózisokat is.
Ha bemegyek a Lászlóba lehet, már nem élnék. Illetve itthoni orvosi tanulmányok szerint: hosszadalmas kezelés, maradandó utóhatások, stb. Hát mindezt megúsztam.
12
Ismerős sztori
Apám súlyos szívbeteg,szivtranszplantaciot javasolták neki 2015-ben.Mondtak neki hogy 2 éve van hátra szivatultetes nélkül.A "kardiológusa" kiírta neki a gyógyszereket és a dozisokat. Ha azokat a dozisokat szedte volna ma már nem élne.Sajat magának állította be a dozisokat.Meg mindig él.Szoval a 2 évből 6 év lett eddig
Merkey Béla tavaly még azt állította, hogy "a Covid-19 el fog tűnni, mivel az influenzavírus folyamatos változásával ellentétben a koronavírus nem mutálódik". És most ő a legnagyobb megmondóember a témában. Ennyire hitelesek a kilóra megvett orvosaink...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!