Szerintetek a Fidesz bele fog bukni az elrontott válságkezelésbe?
Ez jópofa.
Te Fideszes vagy, és azt mondod elrontották.
Én nem vagyok Fideszes, és azt mondom, nem rontották el.
Ezek a férgek semmiért nem vállalnak felelősséget.
Óriás posztereken, tévében, neten, rádióban menni fog a propaganda 100 milliárdért, hogy a kormány legyőzte a járványt, és ennyi!
"Hazudj minél hangosabban, és a hülyék beveszik" - így szól a mottó náluk.
#5 De milyen érdekes, nem?
A kicsi legyen otthon, felügyeletet sem vállalnak rá, de a nagy középiskolás gyermekem meg ugyanúgy bejárhat személyes felkészítő órákra 20 fős létszámban (mivel mindig ennyien vannak)
7) Én is tudok ilyen meg olyan újságcikkeket linkelni hangzatosnál hangzatosabb címekkel, de nincs értelme.
Egész Európa elbukta a válságkezelést. Elbukták a szocdemek, a liberálisok, a konzervatívok, a szélsőjobb.
Lehet az apró eltérések okozta nüanszokon rugózni, de teljes mértékig felesleges, minden országban hatalmas bajt okozott.
A koronavírus járványnak egy fájdalmas következtetése van, és az az, hogy Kelet-Ázsia túlhaladt minket.
A karantén sajnos szükséges, lehetne nyilván jobban csinálni, tény hogy ezt átgondolatlanul rendelgetik el, olyan réseket nyitva hagyva, hogy pont nem ér semmit az egész.
De ami igazán zavar, hogy a lopást ilyenkor sem hagyják abba, sőt, új lehetőségeket látnak benne, és még nagyobb üzemben csinálják az emberek főleg a nem fideszes állampolgárok rovására.
Ez az igazán szánalmas számomra.
Azért linkeltem a cikket, mert megegyezik az én véleményemmel, és nem volt kedvem sokat gépelni. Ettől még a cikk is csak egy vélemény, nem az abszolút igazság.
De ha egész Európa elbukta a válságkezelést, amit egyébkét nem vitatok, akkor miért mondod, hogy szerinted a Fidesz nem rontotta el? Vagy azt mondod, egész Európa, kivéve a Fideszt? Akkor viszont azt nem értem, miért mondod, hogy nem vagy fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!