A liberális szavazók miért hagyják figyelmen kívül a kül- és biztonságpolitikai szakértők véleményét, akik már évek óta kongatják a vészharangot, hogy a globalista liberális politika nagyon ártalmas Magyarországnak és az átlag magyar embernek?
Pl. Nógrádi György
A globalista politika mellett viszont nem sorakoznak fel neves politikai szakértők.
Nógrádi egy nemzetközileg elismert egyetemi professzor, külföldön is keresett szakmai tanácsadó.
Ezek tények!
Vicces, hogy az itt írogató libsi fotelprolik mondják meg hogy ő kicsoda!
Kritikán aluliak vagytok!
Ismered azt a viccet kérdező, amikor bemondják a rádióban hogy az autópályán egy őrült szembe halad a forgalommal, a sofőr pedig megjegyzi hogy "Mit egy, az összes!" :D
Én elhiszem hogy biztos voltak olyan politikusok akik kikérték Nógrádi tanácsát. Pl. Trump vagy Putyin lehet ilyen, hiszen Nógrádi pontosan azt mondja amit ők (és a szavazóik) hallani akarnak.
Amúgy vicces hogy a faluvégi suttyó birkapásztor aki retteg az eltérő emberektől és kultúráktól proliz másokat :D
Ha én proli vagyok akkor te meg redneck!
Nógrádi mindent tételesen cáfolt vagy megmagyarázott.
Üljön már le valaki vele szemtől szemben nyilvánosan megvitatni ezeket a vádakat és ne kiragadott mondatokkal igyekezzenek bemocskolni!
Amúgy vitatkozni sem mer leülni vele senki az ellenzékből mert csípőből ledarál bárkit.
Ő azt mondta hogy áll elébe a nyilvános vitának! Eddig senki sem vállalta!
Hátulról persze lehet mocskolódni, hogy megkérdeztek nemzetközileg elismert szakértőket róla... Azt már elfelejtette odaírni a cikk írója hogy kiket!?
Ha elfogytak az érveid jön a személyeskedés.
De Nógrádi nem állna szóba olyan pitiáner alakokkal, akik itt fikázzák és becsmérlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!