Támogatnátok ezeket a önvédelmi jogokat?
1.Csak is 40 joulenál nagyobb lőni képes fegyver legyen lőfegyverrel minősítve.
2. 20cm kés/bicskát,lehetsen vihetni.
3.Gázpisztolynak ne legyen engedélye,könnyen vásárható lehetsen minden boltban,meg interneten.
4.Kkve írják át,pl:Csúzlit vegyék ki rugós bicskával,meg boxer,viperával együtt,meg hogy büntetés írják át,hogy max 20 ezer forint legyen a büntetés, gázspray meg lehetsen 100ml is vinni a utcára.
5.Lehetsen K.O-zni aki támad arányosan,és bárhogy.(K.O alatt úgy értem hogy jól bemosol neki a has szájon,és ha eltörik a bordája ne te legyél a bűnös)
6.Lőfegyvert lehetsen venni engedélyel,az veterán katonáknak meg rendőröknek meg aki iskolában tanít,meg aki biztonsági őröknek.(Pisztolyt,meg nehezebben sörétest.
7.Lehetsen megölni aki engedélyem nélkül,mert mivel magánterület,és benne van a törvényben hogy az a önvédelem hogy érték-meg testi épségedet megvéded,főleg hogy az is benne van hogy magán területen tilos be menni.
Jó,van aki ilyen "keresztet" visz a hátán.
De attól még nem vagyok degenerált hülyegyerek.
Képzeld,mondták már hogy tök jó gondkozásom van és tök jó az képességeim,hogy mehetnék egyetemre.(Szakgimi)
Dehogy.
Talán lőfegyvert meg a 1-ö hülyeség.
De most megtámad 6 ember,mit fogsz tenni?ha bennük van hogy megverjenek,vagy hogy megölnek bárhogyan megteszik.
15
Jó,majd úgy vesznek föl hogy sulira hogy megkérdik hogy miben gondolkozol úgy mint ők?
És ha valamiben nem értesz együtt akkor mehetsz utcát seperni
#10 vagyok
Értem, akkor nem mindegy? Mivel jobb az, hogy elveszik a kacatjaid és azzal lőnek/szúrnak le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!