667 ember van lelegezteto gepen, nem tulzas emiatt 10millio masik ember eletet megbolygatni?
Figyelt kérdés
Szazalekot meg szamolni tudok, ez a teljes lakossag 0,0067 szazaleka.2021. márc. 5. 10:13
21/22 anonim válasza:
20
nekem volt 2 szomszédom (apa, fia) is tavaly pozitív
nulla tünettel
egyikük nem akarta elhinni, hogy beteg volt, tesztelte magát karantén után fizetőssel és az nem mutatott ki ellenanygot
a másik infarktusos, cukros stb, és neki se volt semmi tünete
szerintem mindketten fals pozitívok voltak
22/22 anonim válasza:
Dehogynem, de annyira jól működik a mesterséges pánikgerjesztés, hogy a maradék 9 (rég nem 10, sokan elmenekültek már normális országokba) millióval nem tudod ezt megértetni. A rokonozóknak pedig üzenem, hogy nem, én például nem követelném az egész szájbavert ország lezárását, ha egy szerettem kórházban feküdne, és nem sírnám tele a közösségi médiát a személyes tragédiámmal, ami nem érdekel senkit. Mi a jó francért kell úgy viselkednetek, mintha ebben az országban nem lenne teljesen mindegy, milyen problémával kerülsz kórházba? Így is, úgy tepsin tolnak ki. Az átlag Joli néni egy szimpla combnyaktöréssel fekszik be, és helyben elkapott fertőzés miatt tolják egyenesen a proszektúrára, oly' sok éve már. Nem kellett volna negyven évig hanyagolni a takarítást és a személyes higiéniát, rögtön előrébb lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!