Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 667 ember van lelegezteto...

667 ember van lelegezteto gepen, nem tulzas emiatt 10millio masik ember eletet megbolygatni?

Figyelt kérdés
Szazalekot meg szamolni tudok, ez a teljes lakossag 0,0067 szazaleka.
2021. márc. 5. 10:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Most bosszúból mindenki lepontoz..

Lázadjál csak..

2021. márc. 5. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:
30%
Ha nincs lezárás, jövő hét végére eljutunk odáig, és onnantól gondolom nem kell magyarázni, mi következne." A lezárások semiylen méertékben nem befolyásolják a vírus terjedését
2021. márc. 5. 11:13
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem tulzas, es nyugodtan vergodj itt Gyakorin attol megnyugszol.Lesz meg rosszabb is, hidd el
2021. márc. 5. 11:22
 14/22 anonim ***** válasza:
5%
de túlzás
2021. márc. 5. 11:25
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem túlzás...
2021. márc. 5. 12:00
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

Ez jó..

De

Nem

de

neeeeem

deeeeeeeeeeeeeeeeeee

2021. márc. 5. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
15%
de
2021. márc. 5. 12:47
 18/22 anonim ***** válasza:
lenne egy rokonod a gépeken, akkor azt mondanád, nem túlzás. Nekem volt rajta édesapám, azóta azt mondom, nem túlzás. Volt rajta egészséges 50 éves rokonom, azóta azt mondom, bárkire nézve veszélyes a vírus, mert nem tudhatod előre, hogy a te tüdőd mit reagál a vírusra.
2021. márc. 5. 14:43
 19/22 anonim ***** válasza:

aki megbetegedett, az nem tőlem kapta el egyik sem.

én itthon dolgozok, egyedül élek, beteg anyámhoz nem megyek be, ha látogatóba megyek, egy éve nem láttam emberi arcot, havi 1x járok boltba,

ha rajtam múlt volna, ha te is úgy viselkedtél volna, mint én az utóbbi egy évben, akkor 2 hét után megszűnt volna a pandémia

Már a tököm kivan vele, hogy minden héten namostmeghalunk hangulat van.

2021. márc. 5. 15:02
 20/22 A kérdező kommentje:

"lenne egy rokonod a gépeken, akkor azt mondanád, nem túlzás. Nekem volt rajta édesapám, azóta azt mondom, nem túlzás. Volt rajta egészséges 50 éves rokonom, azóta azt mondom, bárkire nézve veszélyes a vírus, mert nem tudhatod előre, hogy a te tüdőd mit reagál a vírusra."

erdekes. nekem senkim se volt rajta, de meg csak a 100 km-es korzetemben se tudok senkirol aki volt. engem es minden ismerosom rejtelyes modon elkerul ez a virus

2021. márc. 5. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!