Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja Orbán hogy...

Miért mondja Orbán hogy júliusig 8 millio beoltott lesz Magyarországon?

Figyelt kérdés
"Már több mint 2,8 millióan regisztráltak oltásra, és április elejére már 2,5 millió beoltott ember lesz, és július elejére 8 millió beoltott lehet. "

2021. márc. 5. 08:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Pár hete még alig volt ember aki megkapta az oltását. Most meg már 900 ezernél tartunk aki megkapta az első oltását, 300 ezren meg már a másodikat is. Két héttel ezelőtt ugyanúgy ment a hiszti, hogy hol lesz itt tavasz végére több milliónyi beoltott ember, aztán tessék, még csak ötödike van és már majdnem 1 milliónál tartunk.

Csinálni kell és ennyi. Szerencsére a kormányzat csinálja, bárhogy hisztiztek is.

2021. márc. 5. 09:19
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Az a 900 ezer csak 785 ezer, és a 300 ezer is csak 267 ezer, ezek a legfrissebb adatok! (holnap már más lesz)

Persze megszokhattuk ezt a zsonglőrködést a számokkal, kedves 11-es hozzászóló, amikor autópályadíjat kell emelni, akkor ennyi az infláció, amikor nyugdíjat, akkor egy picit kisebb az a fránya, megfoghatatlan infláció. A lényeg, hogy jól mutassanak a számok.

Na, az pedig tényleg nagy eredmény, hogy 2 hónap alatt sikerült közel 800 ezer embert beoltani, hova kell küldeni a gratuláló táviratot? Ha így haladunk, év végére tényleg összejön az a 8 millió oltott ember.

2021. márc. 5. 09:24
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

"Pár hete még alig volt ember aki megkapta az oltását. "

Aha, csak az oltásra nem pár hete volt ezeknek az eresz-szökevényeknek, hanem 2 hónapjuk legalább! Mit csináltak előtte? Talán ha rendesen felkészülnek, szerveznek, akkor most nem itt tartanánk, hogy napi 6000 új fertőzött. Elcsesztek másfél hónapot, most itt az eredménye.

2021. márc. 5. 09:26
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

" bárhogy hisztiztek is."

én csak véleménycserét, max vitát látok.

a hiszti ez:

elmútnyócév, soros, gyurcsáyn, migrántsh, ALKALMATLAN ...

2021. márc. 5. 09:29
 15/24 anonim ***** válasza:
8%

#12 Pont azért tettem be a linket, hogy ne kezdj bele ilyen ostoba számháborúba. "2021. március 05. - 08:39

Folyamatosan zajlik az oltás, már 862.953 fő a beoltottak száma, közülük 279 727 fő már a második oltását is megkapta. "

A legelső oltás december 26-án volt, amikor még alig nyolcezer volt az összes rendelkezésre álló vakcina. Az első jelentősebb tételek január végén érkeztek meg és pont amiatt lehet most - a kedvedért - már 279 727 fő beoltva a másodikkal is, mert annyian már 3 hétnél régebben megkapták az elsőt. A két oltás között minimum 21 napot ugyanis várni kell.

De mindez miképpen is cáfolná azt, hogy igazam van abban hogy hisztiztek?

2021. márc. 5. 09:41
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

December 18-án ez volt Orbán hivatalos álláspontja:

„Tehát ma egy általános országos, egy-két nap alatt történő teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll. Az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszín kijelöléssel, mindennel készen vagyunk, a vakcina hiányzik.”

Ma pedig ez:

„Most át kell állni az adatalapú oltásra, és ha az adatok nem stimmelnek, sajnos semmi nem stimmel. Előfordul, hogy olyan embereket hívnak be, akiket már beoltottak, itt kaptunk olyan hírt, hogy a lakóhelytől nagyon távoli pontra hívtak be valakit, úgyhogy az egész rendszert most meg kellett állítani, ma reggel ezt el is döntöttük.”

És akkor kérdezném, hogy mi abban a hiszti, ha ezek után az embernek olyan meggyőződése alakul ki, hogy össze vissza hablatyolnak és azt sem tudják mit csiálnak?

2021. márc. 5. 12:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez hisztizés keményen/irónia/🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. márc. 5. 12:25
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Hypno

Van egy elhangzott állítás amire válaszul megírtam hogy nem úgy van és az hiszti. Erre ment a számháború, hogy nem is 900 ezer "csak" 785 ezer Ami ráadásul 862.953). Ez megint egy hiszti.

Most meg jössz egy teljesen új állítással, mintha ezzel vitáztam volna eddig.

Na, ez az igazi hiszti, hogy ha nem megy első, másodikra sem, akkor előjössz valami totál mással, hátha az végre bejön.

2021. márc. 5. 12:28
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

Én egy percig sem vitatkoztam veled.

Idézetem két mondatot ami a bül-bül hangú Orbán vezér saját száját hagyta el.

A véleményem meg az amit a #3-as hozzászólásomban írtam...Az idézet mondatok egyelőre csak erősítenek abban, hogy jól gondolom.

2021. márc. 5. 12:45
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Neked ez a hiszti beragadt, 18-as? Igazából az a hiszti, amit te csinálsz itt egyfolytában, mások próbálnak véleményt cserélni, érvelni, vitatkozni, de nálad ez csak pusztán "hiszti". Jól működik nálad az agymosás, benyomnak egy gombot: "Soros". Másik gomb: "migráns". Újabb gomb: "libernyák". Nálad: "hiszti". Jó kis papagájok vagytok, de erre van szüksége a pártotoknak.
2021. márc. 5. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!