Milyen érzés most Fidesz-szimpatizánsnak lenni? Látni hogy a "főnit" mindenki csak "bánccsa"? Látni ahogy süllyed a Fidesz hajó.
Te most erre vered a lompost vagy mi?
Ritka perverz vagy,tudod-e?
Nekem minden jó. Én szeretem a Fideszt. Ez a jákob petike és bandája se jobb. Kellene pénz lóvéra neki is. Biztos vannak szegény cimbik arra felé is..
Semmivel se lenne jobb ha a jobbikék nyernének. Szájkarate mester és társai. Nekem a fidesz ideje alatt lett családom, házam, kitűnő fizetésem. Havi nettó 350-400 megvan túlóra nélkül. Villanyszerelő vagyok egy gyárban. Maszekolni nem kell eljárnom mert megvan mindenünk. Ha szorul a kötél akkor elmegyek,de addig meg a családdal vagyok.
Bárkinek meglehet mindene, csak akarni kell!!! Sok magyar csak hangoskodik meg elégedetlenkedik. Pont mint a fogyásnál. Akarok fogyni,de tenni azt már nem. A pénz is ilyen. Dolgozni kell és lesz.
Ehhez mindegy milyen párt van az élen. De azért a fidesz jobb nekem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!