Más is aggódik, hogy a mostani szigorítások végén bejelentik hogy még két hét aztán megint két hét újra és újra?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 22:10
2/24 anonim válasza:
Igen, így kezdődött minden korlátozás
3/24 anonim válasza:
Tavaly is így volt,nem újdonság.
5/24 anonim válasza:
Igen, rettegek, tépem a hajam, földhöz vágom magam és üvöltve, tombolva sírok, órák óta.
6/24 anonim válasza:
Én nem aggódok, mert leszarom. Az én életemet nem befolyásolja.
7/24 anonim válasza:
Hát aggódni nem aggódok miatta, mert tudom hogy valószínűleg így lesz, de ettől függetlenül rohadtul elegem van már az egészből.
Aggódni inkább a rokonok, barátok miatt agódok, akik olyan ágazatban dolgoznak, amit jelenleg teljesen a földbe állítanak.
8/24 anonim válasza:
Valószínű ez lesz, már egy éve hallgatjuk, hogy már csak pár hetet kell kibírni, és legyőzzük a vírust
9/24 anonim válasza:
Az anális tesztet kellene bevezetni.
Hatékony tesztelési módszer, jobban lehetne szűrni a vírusos embereket.
10/24 anonim válasza:
9es. Menj vissza a saját kérdésedbe. Ne trollkod szét másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!