Ha Orbán váratlanul holnap meghalna, akkor a sok "elmebeteg" ez után kit szidna a saját lelki nyomoráért?
9-es: Bele is hülyült a nagy "felelősség-cipelésbe"...
Miattam ne áldozza fel magát, hanem húzzon a francba - minél előbb!
9. vagyok.
Ezzel a hozzáállással csak az a baj, hogy nektek soha senki nem lesz elég jó miniszterelnök. Innentől kezdve tökmindegy, hogy Orbánról beszélünk vagy sem.
12
És ezt te így eldöntötted, hiszen Orban hibátlan, Orbán jól csinálja, és nála nem jöhet jobb. Krumpli van-e bmeg?
Akkor leírom újra, ezt ő akarta. Attól, hogy felelőssége van, nem, hogy kevésbé kell kritizálni, hanem jobban! Nem egy matchboxot vezet, hanem mindannyiónkat! Pontosan ezért kell kritizálni, ha hibázik. És pontosan ezért nem lehet elnézni jóformán semmit!
Te maradj inkább a WC pucolásnál
Figyelj... szerintem te kérdező valami jól szituált helyen lakhatsz, jó állásod lehet... így könnyű nyomoréknak titulálni a többit.
Nem lenne ilyen sok frusztráció. Évek óta hót' ideg az egész ország, vagy annak döntő része.
Sokan megkönnyebbülnének. És valahogy a bizakodás talán megnőne az országban.
Nemcsak azok éreznék jól magukat, akik olyan helyen dolgoznak, ami Orbánnak szívügye (kormány, foci, vasút, stb), hanem mások is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!