Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán váratlanul holnap...

Ha Orbán váratlanul holnap meghalna, akkor a sok "elmebeteg" ez után kit szidna a saját lelki nyomoráért?

Figyelt kérdés
Manapság divat lett, hogy a saját rossz érzéseinkért, kudarcainkért bűnbakot keresünk magunknak! De, ha nem lenne Orbán, akkor ez meg tudna változni?

2021. márc. 4. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

9-es: Bele is hülyült a nagy "felelősség-cipelésbe"...

Miattam ne áldozza fel magát, hanem húzzon a francba - minél előbb!

2021. márc. 23. 04:12
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

9. vagyok.

Ezzel a hozzáállással csak az a baj, hogy nektek soha senki nem lesz elég jó miniszterelnök. Innentől kezdve tökmindegy, hogy Orbánról beszélünk vagy sem.

2021. márc. 23. 10:55
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

12

És ezt te így eldöntötted, hiszen Orban hibátlan, Orbán jól csinálja, és nála nem jöhet jobb. Krumpli van-e bmeg?

2021. márc. 23. 11:49
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
13. Én ilyet nem állítottam. Csak azt mondtam, hogy persze könnyebb azt szidni, aki egy országért vállalja a felelősséget.
2021. márc. 23. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Akkor leírom újra, ezt ő akarta. Attól, hogy felelőssége van, nem, hogy kevésbé kell kritizálni, hanem jobban! Nem egy matchboxot vezet, hanem mindannyiónkat! Pontosan ezért kell kritizálni, ha hibázik. És pontosan ezért nem lehet elnézni jóformán semmit!

Te maradj inkább a WC pucolásnál

2021. márc. 23. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
15. 😂😂😂. Miért, neked hogy esne, ha az emberek a halálod kívánnák azért, mert elrontottál valamit? Sz*rul, mi? A kritizálás egy dolog, de nem mindegy a stílus.
2021. márc. 23. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Még egyszer elmondom, aki ilyenre adja a fejét, annak ezt tűrni kell. Ő nem elszúrt valamit, hanem súlyos hibákat vét, amik ember életekbe kerülnek.
2021. márc. 23. 18:46
 18/18 anonim ***** válasza:
31%

Figyelj... szerintem te kérdező valami jól szituált helyen lakhatsz, jó állásod lehet... így könnyű nyomoréknak titulálni a többit.

Nem lenne ilyen sok frusztráció. Évek óta hót' ideg az egész ország, vagy annak döntő része.

Sokan megkönnyebbülnének. És valahogy a bizakodás talán megnőne az országban.

Nemcsak azok éreznék jól magukat, akik olyan helyen dolgoznak, ami Orbánnak szívügye (kormány, foci, vasút, stb), hanem mások is...

2021. ápr. 21. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!