Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bezárnak az autószervízek...

Ha bezárnak az autószervízek akkor a céges autókat, kamionokat sem tudják javítani? Akadozni fog az élelmiszer, benzin, gyógyszer, csomag, stb szállítás? Sőt a mentő-rendőr-tűzoltó autókkal is gond lesz.

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok fideszes. Egyszerű ember vagyok, aki bármikor kölcsönadná a rokonának az autóját, ha az bajba lenne. Akár pénzt is kölcsön adna és azt figyelném, hogy egy világjárvány esetén melyik az az üzlet, amelyik nélkül valóban veszélyben lenne több ember élelem ellátása (bár kétlem, hogy ez egyetlen pékségen múlna). A többieknek ajánlanék, másik beszállítót, ah miattam buknak vagy megpróbálunk megoldást keresni. Sosem szavaztam és nem is fogok a fideszre valószínűleg. Ettől függetlenül szorongás fog el és rettentően elkeserít, hogy még ilyen helyzetben sem az összetartást és összefogást keresik az emberek, hanem már háborognak. Értem, hogy sok a düh és valakire ki kell vetíteni, legyek ez akkor most én ebben a topikban meg a kormány, ha így könnyebb. Az én nagymamám már nem hozza vissza és valószínűleg nem gyógyítja meg az apósom aki épp a lélegeztetőn van, de ha mást igen akkor igenis álljon le két hétre az ország.
2021. márc. 4. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es voltam, részemről, amit szerettem volna elmondtam. Én egymás köpködésébe nem állok be. Bocsánat hogy más véleménnyel voltam és megpróbáltam elméleti megoldásokat találni és kiutat keresni. Valószínűleg tényleg könnyebb haragudni, gyűlölködni meg azt nézi csak mi a rossz.
2021. márc. 4. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Bullshit ez a "minden szolgáltatás bezár". Ezzel az erővel vízcsőtörésnél nem mennének a hibaelhárítók, vagy elektromos légvezeték szakadást senki nem javítaná ki? De előfordulhat házban-lakásban is olyan hiba, amit el kell hárítani, ki kell javítani.
2021. márc. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!