Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Határon túli magyarok jövője...

Határon túli magyarok jövője milyen lesz? Mit tehetünk értük?

Figyelt kérdés
Itt gondolok a külföldre kivándorolt, és Kárpát-medencei magyarságra is.
2010. aug. 18. 10:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
23%

Nem érdekel kinek a vére, én itt élek 38 éve, ide születtem és lassan kisebbségben érzem magam.

Aki akar költözzön MO-ra, fizessen itt adó, dolgozzon itt nem bánom, dem CSAK a határontúliak létezenek, hanem határon belül élők is.

Nem kell itt álszenteskedi és FŐLEG a nevemben bocsánatot kérni, már a faxosom tele van a határon túli témával.

Tőlem legalább elveszik az adójóváírást:-(((

2010. aug. 21. 00:46
 22/27 A kérdező kommentje:
79%: a tisztességesen dolgozó magyar ember se itthon se külföldön alig bír megélni... ne a határon túli magyarokon hanem a politikai rendszeren töltsd ki a dühödet!
2010. aug. 21. 01:06
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

Tisztelt 38 éves, szánlak a tudatlanságod miatt.

-egy székely-

2010. szept. 7. 13:34
 24/27 anonim ***** válasza:
43%

13:34

Inkáébb szánjad magadat sz örökös siránkozásotoök miatt. Tudod anyósom barátnője lévai és amikor itt volt, a magyrigazolványával nagyobb kedvezmények illették meg, mint engem magyar állampolgárt. Ez gáz, nsayon gáz.

Ja az én adómból.

NEM ÉRDEKLKEK A HATÁRON TÚLIAK!!!

a 38 éves voltam

2010. szept. 7. 19:20
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
nem tom én se minek sajnálni annyira a határontuliakat -.- mintha olyan marha rosszul élnének ... mi se élünk jobban -.-
2010. szept. 7. 20:20
 26/27 anonim ***** válasza:

Olyan világot élünk, ahol a legtöbb (még akár nagynak is mondható) vállalat sem tud igazából fél évnél többre tervezni.

Amit ennél a féléves intervallumnál távolabbra tervez, azt hívják igazából vágyaknak.

Pedig a gazdasági élet ELVILEG könnyebben kalkulálható, mint ezek a hatalmi, politikai, elitista dolgok.

Hogy mi lesz a sorsuk, az attól függ, hogy mit teszünk mi itthon magunkért, a gazdasággal, a kizsákmányolás ellen, hablablabla...... ellen, valamint a ténylegesen magyar kintrekedt emberekért.

Ha minden változatlan marad, akkor megtörik őket és felszívódnak, úgy hogy csak a történelemkönyvekben lehet olvasni majd róluk, meg lesz 1-2 emlékfalu/emlékház nekik, hacsak nem az a terv úgy komplett a magyarsággal, hogy szétzilálnak minket.

Én 1/8 ad részt lengyel vagyok (ha valaki vágja akkor a derenki dolgok kapcsán) és már "azt se tudom, hogy hol van a térképen PL"

2010. okt. 11. 23:00
 27/27 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem fontosabb kérdés lenne, hogy a mi jövőnk mi lesz?
2010. okt. 12. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!