Határon túli magyarok jövője milyen lesz? Mit tehetünk értük?
Nem érdekel kinek a vére, én itt élek 38 éve, ide születtem és lassan kisebbségben érzem magam.
Aki akar költözzön MO-ra, fizessen itt adó, dolgozzon itt nem bánom, dem CSAK a határontúliak létezenek, hanem határon belül élők is.
Nem kell itt álszenteskedi és FŐLEG a nevemben bocsánatot kérni, már a faxosom tele van a határon túli témával.
Tőlem legalább elveszik az adójóváírást:-(((
Tisztelt 38 éves, szánlak a tudatlanságod miatt.
-egy székely-
13:34
Inkáébb szánjad magadat sz örökös siránkozásotoök miatt. Tudod anyósom barátnője lévai és amikor itt volt, a magyrigazolványával nagyobb kedvezmények illették meg, mint engem magyar állampolgárt. Ez gáz, nsayon gáz.
Ja az én adómból.
NEM ÉRDEKLKEK A HATÁRON TÚLIAK!!!
a 38 éves voltam
Olyan világot élünk, ahol a legtöbb (még akár nagynak is mondható) vállalat sem tud igazából fél évnél többre tervezni.
Amit ennél a féléves intervallumnál távolabbra tervez, azt hívják igazából vágyaknak.
Pedig a gazdasági élet ELVILEG könnyebben kalkulálható, mint ezek a hatalmi, politikai, elitista dolgok.
Hogy mi lesz a sorsuk, az attól függ, hogy mit teszünk mi itthon magunkért, a gazdasággal, a kizsákmányolás ellen, hablablabla...... ellen, valamint a ténylegesen magyar kintrekedt emberekért.
Ha minden változatlan marad, akkor megtörik őket és felszívódnak, úgy hogy csak a történelemkönyvekben lehet olvasni majd róluk, meg lesz 1-2 emlékfalu/emlékház nekik, hacsak nem az a terv úgy komplett a magyarsággal, hogy szétzilálnak minket.
Én 1/8 ad részt lengyel vagyok (ha valaki vágja akkor a derenki dolgok kapcsán) és már "azt se tudom, hogy hol van a térképen PL"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!