Dicsak,Orbán majd összehoza a külhoni magyarokat,lesz itt dinom-dánom!:D Orbán mindent elintéz!!
2010. aug. 18. 12:19
12/27 anonim válasza:
Nincs mese vissza kell foglalni elcsatolt területeinket különben a magyarság elpusztul!
2010. aug. 18. 13:19
13/27 anonim válasza:
Mit kell azokat sajnálni nehogy azthidd hogy olyan marha rossz nekik . pl az amerikai magyaroknak ...
2010. aug. 18. 14:39
14/27 anonim válasza:
Nagy bajok vannak itt a fejekben. Akik a határokon kívül rekedtek azok is ugyanolyan magyarok mint te pécsen! Én Székelyföldön élek nem hagyom el szülőföldem semmilyen nyomásra, és ez így van rendjén.
Értünk annyit tehet a magyar politika, hogy segíti az autonómia kezdeményezéseket, amikre eddig csak szóban volt elöljáró a mindenkori magyar kormány... A hétköznapi emberek feladata, hogy rendet tegyen a fejekben! Én a Jobbikban, a HVIM-ben, a Magyarok Világszövetségében, a Magyar Gárdában tudok bízni csak. A Magyar Sziget, a Székely Sziget kiváló rendezvények, hogy kapcsolatokat építsünk és kölcsönösen segítsük egymást.
2010. aug. 18. 15:02
15/27 anonim válasza:
Autonómiát nekik!Az lelassítaná a fogyást.
2010. aug. 18. 18:19
16/27 anonim válasza:
Az én szeretett rokonaim Vajdaságban élnek, sokkal nagyobb nyugalomban, mint mi itt az országhatáron belül. Van munkájuk, szép házuk, autójuk. Igazi gyümölcsöt, zöldséget, gabonát esznek. Olyan tojás és finom hús nincs sehol máshol a világon. A kapuk, ajtók nyitva vannak nincs betörés, lopás. Nincsenek elárasztva kínai szeméttel. Dolgoznak és megélnek. A határon túli magyaroknak azzal segítenénk a legtöbbet, ha a magyar politikusok békén hagynák őket. A szlovákiai magyarok is ezt kérik. Ha belegondolunk nem nekik van szükségük miránk, hanem fordítva. Mi beengedtünk mindenkit, alig van már igazi magyar. Több a bevándorló és a cigány, ezen kellene változtatni és több magyar gyereket szülni.
2010. aug. 18. 18:45
17/27 anonim válasza:
Ezt a kérdezőnek és a válaszolóknak is írom hogy aki kivándorol az nem fog viszajönni egy ilyen putris cigánytanya országba mert ott sokkal jobban él.én is kifogok menni lesz*rom az egészet ilyen hülyék voltak a magyarok megérdemlik a halált.
2010. aug. 20. 22:13
18/27 anonim válasza:
ma 22:13
Gyűlölöm az ilyen embereket.Hazátlan sz@rok!A mocsok zsidók miatt tartunk itt ahol!Sok ember örülne annak ha magyarnak született volna!
2010. aug. 20. 22:35
19/27 anonim válasza:
Basszus:
38 éves vagyok, van egy párom és van 2 gyerekem
-nem vagyok határontúli
-nem vagyok roma
-nem vagyok nagycsaládos
Hahó, mi is itt élünk Magyaroszágon!!
Értünk ki fog már tenni valamit????
Lesz.r.m a határontúliakat:-((((
2010. aug. 20. 23:45
20/27 anonim válasza:
tegnap 23:45
Én elszégyellném magam a helyedben.Határon túliak ezúton bocsánatot kéretek tőletek ő miatta.Idáig jutottunk hogy a magyar a saját vérét megtagadja???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!