1/8 anonim válasza:
Csak budapesten,ott mindig karácsony van.
2/8 anonim válasza:
Én örülnék, ha Karácsonyig tartanának, tehát csak rá lennének érvényesek.
3/8 anonim válasza:
Nem, az borzalmas lenne, mind az emberek mentális egészsége szempontjából, mind gazdaságilag. Hihetetlen hogy ezt még mindig nem fogják fel egyesek.
4/8 anonim válasza:
Vagy szöveget értelmezni nem vagy képes kérdező, vagy szándékosan provokálsz! Egyikre sem lehetsz büszke!
Szó nincs a cikkben olyan értelemben karácsonyról, mint időpontról!
Én támogatnék egy három hetes teljes lezárást, de ez már szerintem is durva túlzás lenne! Jó lenne azért megtartani a józan ítélőképességet, - nem kellene ilyen szinten elrugaszkodni a valóságtól!
5/8 anonim válasza:
Emberek felejtsétek el idén a karácsonyt, ha nem akarjátok megölni a rokonokat!!! Ezt a pár hónapot igazán ki kell, hogy bírja egy felelős, A Tudósokra hallgató ember! Triplamaszkot fel, online rendelés, és gatyát le az análteszthez!!! Nemsokára vége van!!!
6/8 anonim válasza:
Sose lesz ennek vége, sokan annyira naivak.
7/8 anonim válasza:
Ezeket az intézkedéseket június 1-től augusztus 31-ig kellett volna bevezetni még tavaly
8/8 anonim válasza:
7# nyáron a vírus szabira megy, h jöjjön a lóvé az államkasszáljukba.. Aztán kényük kedvük lezárják a határokat bevezetik a korlátozásokat kb mint a pásztor a birkákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!