Nyitás pártiak! Ehhez mit szóltok?
4-szer olyan gyorsan robban a járvány mint valaha. Mégis sokan nyitni akarnak. Belegondolnak ebbe, vagy ezek tudnak egyáltalán gondolkozni?
"De lehetne egy középút. Talán ha kinyitnának és a fertőzötteket és kontaktjaikat helyeznék szigorúbban karanténba nagyobb sikerrel lehetne fékezni a járványt. Csak ez túl sok pénzbe és erőforrásba kerülne, amire nincs kapacitás."
Csak ehhez a magyar nép is kéne. Nem azt mondom, hogy minden szabályt be kéne tartani, csak a magyar annyira beleszarik a helyzetbe, hogy soha semmilyen szabályt nem tart be, addig megy el ameddig akar. Ha azt mondja a kormány, hogy kimehettek de óvatosan, 99% kimegy de nem óvatosan. Én se voltam mindig óvatos, viszont amikor kifejezetten óvatlan voltam, akkor alapos indokkal tettem és nem fordult elő sokszor. Viszont a magyar nép alkalmatlan egy középút megkeresésére.
"Kérdező,te most okosnak hiszed magad mert hiszel a hamis statisztikanak?"
Miért, amikor ti azzal jöttök, hogy a számokat nem csökkenti a korlátozás, azok mindig igaz számok ugye?
"A vendéglátásbol, turizmusból élők tönkremennek.
A gazdaság visszaesik."
Van normális vendéglátós is, viszont attól még az az ipar önmagában undorító, éppen az a bajuk, hogy nem adhatnak el dolgokat 10x annyi áron, mint amennyit ér. Persze én is jártam sokszor drágább helyre, viszont a vendéglátós pont nem az erkölcsös állatfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!