Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyitás pártiak! Ehhez mit...

Nyitás pártiak! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

4-szer olyan gyorsan robban a járvány mint valaha. Mégis sokan nyitni akarnak. Belegondolnak ebbe, vagy ezek tudnak egyáltalán gondolkozni?

2021. márc. 2. 22:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
A korlátozások semilyen mértékben nem befolyaosljáka számok alakula´sát. Azok néja felmennk ma´skor meg le
2021. márc. 3. 00:08
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező,te most okosnak hiszed magad mert hiszel a hamis statisztikanak?
2021. márc. 3. 00:56
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi korlátozások sokkal többet ártanak, mint amennyit használnak és logikusnak se mondanám őket.
2021. márc. 3. 07:40
 24/27 anonim ***** válasza:

"De lehetne egy középút. Talán ha kinyitnának és a fertőzötteket és kontaktjaikat helyeznék szigorúbban karanténba nagyobb sikerrel lehetne fékezni a járványt. Csak ez túl sok pénzbe és erőforrásba kerülne, amire nincs kapacitás."

Csak ehhez a magyar nép is kéne. Nem azt mondom, hogy minden szabályt be kéne tartani, csak a magyar annyira beleszarik a helyzetbe, hogy soha semmilyen szabályt nem tart be, addig megy el ameddig akar. Ha azt mondja a kormány, hogy kimehettek de óvatosan, 99% kimegy de nem óvatosan. Én se voltam mindig óvatos, viszont amikor kifejezetten óvatlan voltam, akkor alapos indokkal tettem és nem fordult elő sokszor. Viszont a magyar nép alkalmatlan egy középút megkeresésére.

"Kérdező,te most okosnak hiszed magad mert hiszel a hamis statisztikanak?"

Miért, amikor ti azzal jöttök, hogy a számokat nem csökkenti a korlátozás, azok mindig igaz számok ugye?

"A vendéglátásbol, turizmusból élők tönkremennek.

A gazdaság visszaesik."

Van normális vendéglátós is, viszont attól még az az ipar önmagában undorító, éppen az a bajuk, hogy nem adhatnak el dolgokat 10x annyi áron, mint amennyit ér. Persze én is jártam sokszor drágább helyre, viszont a vendéglátós pont nem az erkölcsös állatfaj.

2021. márc. 3. 18:56
 25/27 anonim ***** válasza:
59%
Zárás pártiak és nyitás szkeptikusok! Eltelt másfél hónap, nem robbant be a járvány! Ehhez mit szóltok?
2021. máj. 15. 21:31
 26/27 anonim ***** válasza:
37%
Lesz ennek még böjtje. Remélem a sok kis suhanc otthon marad nyáron. Még az kéne, hogy hamgoskodjanak az ablakom alatt.
2021. máj. 16. 01:18
 27/27 anonim ***** válasza:
59%
26-os! Milyen böjtje lesz, és mikorra várható?
2021. máj. 16. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!