Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez már a teljes integráció?...

Ez már a teljes integráció? London Southall kerülete. Tényleg ez a jövő? Ilyen a bevándorló pártiaknak egy jövőbeli főutca?

2020. máj. 5. 14:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
18%

Cuki pasil (L)

16L

2020. máj. 5. 14:22
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez még semmi ahoz ami következik.
2020. máj. 5. 14:25
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
1es.: egy korre biztos felhúzna téged is, foleg az ilyen tiniket mert meg kis naivak vagytok. Cuki míg meg nem kapott
2020. máj. 5. 14:27
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
1# A muszlimok nem melegek Lali
2020. máj. 5. 14:29
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
Most mit kell nézni ? Budapesten is van kínai negyed vagy 30 éve ,vagy menj le borsodba,egész falvakat fogsz kisebbségiekből találni . Az ,hogy a bevándorlók preferálnak egy kerületet ,még nem jelenti azt hogy bűnözőkről van szó. Vagy téged eleve az zavar,hogy többféle népség él egy helyen ? Mert akkor jóreggelt kívánok.. ráadásul pont Londont hozod példának,szerintem több Londoni videót ne nézzél meg,mert agyvérzést kapsz :D
2020. máj. 5. 14:33
 6/29 anonim ***** válasza:
63%
nem értem, min kéne fennakadni. természetesen ha egy népből elegen vannak egy helyen, akkor üzleteket fognak nyitni, hogy a kisebbség tagjai hozzájussanak az általuk megszokott árukhoz. mi a baj ezzel?
2020. máj. 5. 14:55
 7/29 A kérdező kommentje:

Ne viccelj már,hogy párhuzamot vonsz a pesti kínai negyeddel...Hol látsz Pesten kilométereken keresztül kínai árusokat,és úgy kinéző utcákat mintha Kínában lennél vagy a videón Indiában vagy Pakisztánban,vagy Bangladesben?...

"vagy menj le borsodba,egész falvakat fogsz kisebbségiekből találni"

Ez mire volt válasz? Ezzel el van intézve,hogy ez normális?

"Az ,hogy a bevándorlók preferálnak egy kerületet ,még nem jelenti azt hogy bűnözőkről van szó."

Ki mondta,hogy bűnözők? Ezt te gondoltad,én egy szóval nem írtam és nem is gondoltam!

Egy kerületet.Igen ez egy kerület,és a többit még nem is említettem.

"Vagy téged eleve az zavar,hogy többféle népség él egy helyen ?"

Nem zavar,hajrá London hajrá multikulti,hajrá diverzitás."

Ismerem Londont és ő dolguk.Majd Sadiq Khan rendet tesz:))

2020. máj. 5. 15:00
 8/29 anonim ***** válasza:
78%

"Hol látsz Pesten kilométereken keresztül kínai árusokat"

azt vágod hogy Londonban 10 millió ember él? Pesten alig 2m. ez kiterjedésben is okoz némi különbséget. amúgy a kőbányai úti kínai piacon voltál már?

2020. máj. 5. 15:03
 9/29 anonim ***** válasza:
42%
Gondoltam, hogy a sok előrelátásra alkalmatlan agyhalott ostoba majd ezt is megmagyarázza.
2020. máj. 5. 15:06
 10/29 anonim ***** válasza:
58%
London egy világváros. A földkerekség kb minden részéről élnek ott különböző kultúrájú, vallású emberek. Például magyarok, nem is kevesen. Az ottani emberek jól elvannak így. Ha neked ez nem tetszik, ne menj oda. Igazság szerint már Budapesten sincs semmi keresnivalód ilyen felfogással. Költözz mucsaröcsögére, egy tanyára. Ott biztos jól fogod érezni magad.
2020. máj. 5. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!