Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez már a teljes integráció?...

Ez már a teljes integráció? London Southall kerülete. Tényleg ez a jövő? Ilyen a bevándorló pártiaknak egy jövőbeli főutca?

2020. máj. 5. 14:07
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"azt vágod hogy Londonban 10 millió ember él? Pesten alig 2m. ez kiterjedésben is okoz némi különbséget. amúgy a kőbányai úti kínai piacon voltál már?

Igen és mire akarsz célozni?Arra,hogy ez a látvány teljesen normális és én naiv hogyan képzeltem,hogy tele lesz Britekkel ez a kerület,ha Londonban sétálok...

2020. máj. 5. 15:09
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen mentalitással is ismeretekkel esélyed sincs megismerni az életet kérdező. Látsz persze valamit, hiszel róla valamit, de hogy mi a rendezőelv a jó (értsd: mindenki számára kellemesen élhető) felé, arról nincs fogalmad.

Tudod, hogy készül egy kenyér? Az elején egy nagy csirizes ragadós halom, igazi csak a kisülés után lesz. Te láttál egy csiriztömeget és elmeditálsz, ilyen a kenyér? Nem barátom, ennek még egy alapos átalakuláson át kell mennie. És ne mindegy, mi van benne, milyen sorrendben és milyen arányban. Mert ugye abban megegyezhetünk, van ehetetlen kenyér is.

2020. máj. 5. 15:11
 13/29 A kérdező kommentje:

"Igazság szerint már Budapesten sincs semmi keresnivalód ilyen felfogással."

Igen? Szóval ha szeretném,hogy Pest ne legyen egy melting pot akkor én egy kirekesztő,gyűlöletkeltő,és múlt századi gondolkodású vagyok?

És ami ott van utcákon az az idilli nyugati jövő?

2020. máj. 5. 15:13
 14/29 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
72%

Ez nem bevándorlópártiságon múlik. A világ egyre globalizálódottabb, a gazdasági súlypontok vegyesek lesznek (megjegyzem: és voltak is) mindig.

Ennek megfelelően pl. Tokióban, Sanghajban, Szingapúrban vagy Dubajban is elég sok a fehér.

2020. máj. 5. 15:14
 15/29 anonim ***** válasza:
69%

"Igen és mire akarsz célozni?Arra,hogy ez a látvány teljesen normális"

egy világvárosban igen

"és én naiv hogyan képzeltem,hogy tele lesz Britekkel ez a kerület,ha Londonban sétálok..."

ott vannak ők is, elvégre egy angol városról beszélünk. de ha (szinte) kizárólag britek között akarsz sétálni, akkor Londontól távolra kell utazni, kisvárosokba és falvakba. megsúgom amúgy, hogy ez Mo-n is így működik. Pesten százalékos arányban kevesebb magyarral fogsz találkozni (főleg sötétedés után a belvárosban), mint egy vidéki kisvárosban. ezen semmi meglepő nincs.

2020. máj. 5. 15:14
 16/29 anonim válasza:
73%
Most ezzel mi a probléma? London egy nagy kulturális massza már egy jópár éve, nyilván az ott élő külföldiek elkezdik a saját üzletüket, mert van kereslet rá. Egyébként nem csak Southall ilyen, a belvároson kívül mindenhol látni ázsiai boltokat, Tottenham, Stratford stb. És ez teljesen jó azoknak akik szeretnének új kultúrákat megismerni, mint például én is :) Ha nem tetszik nem kell odamenni, bejárod Westminstert és szia, voltál Londonban.
2020. máj. 5. 15:23
 17/29 A kérdező kommentje:

Értem én ,hogy oda tesszük,hogy "világváros" így már teljesen normális.:)

Nekem semmi bajom más népekkel,kultúrákkal,sőt!De ha szeretnék megismerkedni egy indiai,vagy pakisztáni törzs,néppel akkor elmegyek Indiába vagy Pakisztánba,és nem Southall-ba.

De mi lesz a jövőben? Azt mondjátok,hogy igen ez teljesen normális globalizáció,fogadd el,ez így van,világváros stb,ez egy kerület. Okés. De mi lesz 50-100 év múlva.Egész London így fog kinézni ismétlem az egész? A fehérek elköltöznek,helyükre beköltöznek a világ minden tájáról?

2020. máj. 5. 15:35
 18/29 anonim ***** válasza:
41%

És nem gondolod,hogy ezzel már egy cseppet elkéstél ? Ki nem sz.rja le te mit akarsz mi legyen Budapesten ? Majd egyszer nyisd ki a szemed ,és akkor meglátod,hogy már rég megtörtént amitől rettegsz ..

De nem muszáj,zárkózz be a pincébe ,akkor mindenkinek jobb lesz . És igen,ez teljesen normális ,hogy különböző emberek élnek a világvárosokban ,és nem mostanában lett az .

2020. máj. 5. 15:37
 19/29 anonim ***** válasza:
35%
Miért költöznének el a fehérek ? Szerinted Londonban mióta élnek így az emberek ,múlthét kedd óta ? :D
2020. máj. 5. 15:39
 20/29 anonim ***** válasza:
82%

"Egész London így fog kinézni ismétlem az egész?"

Nem, hiszen vannak közép-kelet európai kerületek is, ahol az utcákon végig lengyel, orosz, balti, román boltok sorakoznak.

"De ha szeretnék megismerkedni egy indiai,vagy pakisztáni törzs,néppel akkor elmegyek Indiába vagy Pakisztánba,és nem Southall-ba."

Csak tudod ez a különbség, hogy London a Nemzetközösség központja és nyitva az ország nyitva áll mind a 2,4 milliárd lakosa előtt. Ez a különbség.

"De mi lesz a jövőben? Azt mondjátok,hogy igen ez teljesen normális globalizáció,fogadd el,ez így van,világváros"

Ezt ne kezeljük már úgy, mint egy új dolog lenne. Eddig is volt ilyen és nem kellett Londonig menni, hogy lássunk ilyet. Magyarország is csak 100 éve lett heterogén állam.

Én családomba is van olyan felmenő, akinek fizettek a költözésért az adott településre azért, hogy több legyen ott a magyar a szlovákokkal szembe és nem Felvidékről beszélek, hanem 30 km-re Pestről.

2020. máj. 5. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!