Nem lenne logikusabb mindent kinyítni, hogy hadd menjen végig a kórság az embereken és minél előbb alakuljon ki az immunitás?
"Láttam sok német / osztrák orvost, professzort, akik erről bővebben is beszélnek, de sajnos ezeket nem igazán híresztelik, ugyanis nem tesz jót ennek a propagandának ami a vírus és az oltás körül folyik."
Szerintem te inkább arra az 1-2 kókler professzorra célzol, akik max a gődényisták körében népszerűek, de gyakoatilag az összes kamara, szakszervezet meg h.lyének nézi őket, mert baromságokat beszélnek tudományosságra hivatkozva.
Na lássuk, kik azok az oszták és német gödényisták, akik az utolsó hozzászóló szerint "baromságokat" beszélnek.
Dr.Hendrik Streeck professzor, a Bóni Egyetem Virológia és Aids kutatáskutás közponzkának vezetöje. Szerinte ez a fajta lezárás egyáltalán nem szorítja a vissza a vírußst, szerinte elég lenne a rizikócsoprtra kidolgozni egy preventatív programit. múlt héten jelent meg a könyve az lemult egy év koronavírus kutatásairól és ott részletezi szerinte a szükséges lépéseket.
Dr. Matthias Schrappe belgyógyász, a Kölni Egyetem orvosi karának oktatóta Szerinte a Lockdwonnal nem lehet a vírus terjedését megakadályozni, söt még a mutációk kialkula´sát segíti.
Dr. Detlev Külger: nyugalmazott föorvos, korábban az egyik berlini kórházvirológusaként vezette a fertözö osztályt Szerinte a mutációk nem veszélyesebbek, mint a vírus elsö ismert változati ez csupán politikusok fullyák, a lockdwon csak nagyon minimális mértékben lassítota járvány terjedését, de ha figyelme vesszük a psycholgiai hata´sokat többet ártott, mint használ, szerinte is abba kéne hagyni a lezárások ebben a formában.
13-as! Köszönöm, hogy helyettem is linkeltél a kedves 12-esnek ilyen orvosokat, de felesleges. Látszik a válaszából mennyi esze van :)
Én nem fogok neked professzorokat, cikkeket, meg tv műsorokat linkelgetni, mert annyira rettegsz valószínűleg, hogy úgysem értenéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!