A COVID fertőzést, vagy a vakcinát választanád az immunitás eléréséhez?
Én még kivárok pár hónapot, derüljön fény a kockázatokra, aztán annak ismeretében simán bevállalnám a vakcinát. Addig óvatos duhaj vagyok, és betartom a szükséges óvintézkedéseket.
Pl. maszk, kézmosás, amennyit lehet, kerülöm az embereket, ilyesmi. Gödény-félék szeretik mondani, hogy a maszk nem segít, sőt káros, de arra valahogy nincs magyarázatuk, hogy akkor az influenza miért nem terjed a szokásos mértékben.
A COVID osztályon fulladozva mielőtt a lélegeztetőgépre kötnek lehet megváltozna a véleményed.
Valszeg nem kerülnék oda. Fiatal vagyok és alapbetegség nélküli.
Amúgy megsúgom az emberek nagyon nagy többsége nem kerül oda. Úgyhogy lehet abbahagyná ezt a dumát
5
Alap betegség nélkül senki nem kerül gépre.
Ahol lakom is 2-en vannak gépen.
Az egyik stroke-os a másik leukémiás. És sajnos volt 1 fiatal 20 év körüli, de neki agyhártya-gyulladása volt,aki meghalt. És azt mondták hogy covidban halt meg.
#8 Te Seres Máriát reklámozod, akihez egy halom kamupárt köthető? Persze azon túl, hogy egy halom kárt okozott az országnak és valószínűleg ő maga se járt rosszul emiatt, a Fidesz érdekét is szolgálta. Nem kicsit, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!