3as gratulálok! Te lehetsz a 134. legbátrabb! Ez igazi megindító kampány szöveg volt. Mit fizettek neked érte?
2021. márc. 2. 22:32
12/15 anonim válasza:
#6 Aha értem, szóval Soros irányítja az EP-t, az EB-t pedig egy általa fizetett magyar civilszervezet. Amelyik média pedig nem dicsőíti Orbit, az kizárólag azért lehet, mert az öreg megvette. Bezzeg a Magyar Népi Demokratikus Köztársaságban aztán minden a legnagyobb rendben. Mindenki más a hülye, csak mi vagyunk helikopterek.
Húú egek, és ilyenek mászkálnak az utcán szabadon... Hol az OPNI, mikor szükség volna rá...
2021. márc. 2. 23:03
13/15 anonim válasza:
Kinek mi a rossz. Fontot bedöntötte, de ha tudnám hogyan kell én is megtenném, aztán nem vagyok rossz, pl. segítettem tegnap egy nőnek eltolni a kocsiját a forgalmas útról. Amúgy ha annyira akarná forintot is meggyalázná, valamiért nem csinálja. Migránsos témát is elhiszem, hosszú távon úgy kell gyengíteni egy közösséget ha tele rakod agresszív ösztönlényekkel. Németek eleven példa, mit kezd egy olyan emberrel a német rendőr aki mondjuk volt katona és konkrétan ölt is? Egész rendőrséget megeszik az ilyen srácok reggelire , majd. De mondom, ha ezt én is megtehetném megcsinálnám, dél-szudáni arcokkal raknám tele mondjuk II. kerületet, miért? Mert megtehetem. Mert mondjuk volt pár rossz élményem ott. Alapjába véve senkinek nem ártanék.
2021. márc. 2. 23:08
14/15 anonim válasza:
#13 vagyok folytatom mert véletlen elküldtem. Tehát II. kerületbe juttatok dél-szudániakat , eleinte jó, lányok kapnak egzotikus pasikat, a konzervatív papák sipákolnának, lenne a összeveszés, hogy miért pont Eboué a pasija, tehát gyengítesz egy ideológiát azzal, hogy elfogadtatod a négert mert a lányod szereti és máris mások lesznek a mérvadók számára.
Majd 100-200 év múlva milyen faxa tanulmányok lesznek erről, kár, higy nem olvashatom :((
2021. márc. 2. 23:17
15/15 anonim válasza:
Úgy tudom több országból is ki van tiltva. Talán nem véletlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!