Miért ennyire domináns itthon az uram-bátyám mentalitás?
Gondolom ez valami kisvállalkozás lehetett.
A jobb multicégeknél a vezetőket rendesen képzik, gyakran külföldön emiatt tudnak sikeresek lenni és az ötleteket felkarolni.
"Állami szféra"
Meg is válaszoltad a választ a kérdésre.
Az állami szféra a legrosszabb ilyen téren.
Ha fiatal vagy, ambícióid vannak kerülj el minden olyat helyet, aminek köze van az államhoz.
Ahogy én észrevettem azért csinálják ezt, mert riválisnak tekintenek. Plusz az engedélyre várással önállótlannak is. Főleg a mostani időkben, hogy iszonyat mennyiségű lett a munkanélküli, melófelvétel meg nincs, viszont leépítések meg vannak. E miatt a sima munkahelyi furkálódás, szinte öldöklő harc lett, hogy téged tartsanak meg. Ha te meg akarsz és tepersz, akkor idővel komoly riválisa lehetsz másoknak.
A konkrét szitut én úgy szoktam kezelni, hogy nem igazán érdekel a jóváhagyás. Elkezdem csinálni a dolgom a leglogikusabb verzióban,amit folyamatosan finomítok és fejlesztek és akk jön a csodálkozás, hogy jah így tényleg jobb, vagy csak szó nélkül nyugtázzák és hagynak dolgozni.
Szóval ez a meghallgassák a véleményedet, számomra ilyen-Vegyétek észre milyen okos vagyok! Simogassátok meg a fülem tövét!-
Egy gyerek csinál ilyet.
A felnőtt ember teszi a dolgát. Aztán ha beleugatnak, hogy miért tesz így,akkor jön elő a logikai levezetéssel. De a jóváhagyásra arra sza rik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!