Az a helyes mentalitás, ha a köz vagyonát szétverjük szemléltetve Orbánnal szembeni útálatot?
A BME-s diákok mert a koronavírus miatt el kellett hagyniuk a kollégiumot iszonyat pusztítást rendeztek
https://www.youtube.com/watch?v=C9jXdaZiGn8
https://www.youtube.com/watch?v=MPlazH4W5EU

Az egyetemisták egyre jobban lejáratják magukat, lásd ez meg az SZFE bohóckodás.
Jó dolgukban nem tudják már mit csináljanak sajnos.

Én mondjuk részegen nem csináltam/csinálok ilyesmit. Voltak jó páran a szobában tehát nem is 1/2 elvetemült részeg idiótáról volt szó.

Mivel a kollégiumi beköltözés előtt szerződést kötnek az ott lakókkal és ebben pontosan rögzítve van a leltár is meg az is hogy minden okozott kárt meg kell téríteniük, azoknak a szobáknak a lakói szép vastag számlát fognak kapni. Kiköltözéskor ott lesz a rendőrség is és az egyetem már csak olyan, hogy addig nem is lesz meg a félévük, amíg a kárt nem rendezték valamilyen formában.
Azt majd a szobák lakói lemeccselik a haverjaikkal, hogy ki okozta a kárt valójában.
Ezzel nem kell többet foglalkozni, mert minden félévben, minden kollégiumban történik károkozás. Csak ezek jobbára ennél kisebb és nem ilyen szándékos károkozások.
Részegen nagyon vicces lehetett szétverni a falat, gondolom majd az már nem lesz olyan vicces amikor ki is kell fizetniük azt a pár százezer forintot amit követelnek majd rajtuk.

Amikor beköltöztek, tájékoztatva lettek annak eshetőségéről, hogy esetleg hirtelen kell majd kiköltözniük. Tehát tudták, mit vállalnak.
Amúgy meg ez gyerekesen undorító dolog. Kb. olyan, mintha én most elmennék, betörnék a kedvenc kocsmáimba, és szétverném a berendezést, amiért nem nyitnak ki a kedvemért.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!