Müller Cecília milyen kvalitású orvos volt egyébként, mielőtt tiszti orvos lett?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 19:35
A kérdező szavazást indított:
Kommersz hulladék orvos, még a magyar átlagnál is aljább
Magyar átlag orvos volt, ergo nem valami nagy szám
Magyar átlagnál jobb orvos volt
Kiváló orvos volt, kiemelkedő a helyi orvosok közül
Ő volt egyenesen a magyar Dr. House
27 szavazat
1/8 anonim válasza:
A dunaújvárosi önkormányzati hivatalban dolgozott, nem orvosként.
Attól hogy valaki megszerez egy papírt valamiről, nem feltétlenül abban dolgozik. Aki elvégzi az orvosit, nem feltétlenül praktizál.
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom sima körzeti orvos volt. Vagyis háziorvos ahogy ma nevezik.
3/8 anonim válasza:
Tipikus fideszes káder múltja van a furcsán megszerzett képesítéseivel.
4/8 molnarmarcell21 válasza:
5/8 anonim válasza:
az extrém szinten szélsőségesre fejlesztett kenetteljes beszéde alapján valószínűbb,hogy vasárnapi miséket tartott évtizedeken keresztül,nem pedig gyógyított.
6/8 Alex Fly válasza:
Nem praktizált, hanem a tisztiorvosi szolgálatnál dolgozott. És nem is rosszul...
7/8 anonim válasza:
Négy szakvizsgája van, ami mondjuk az orvosok között már nem gyakori. Ezek mindegyikére több év felkészülni. Persze, nem a papír száma adja meg egy ember felkészültségét.
Én nem bírálom orvosilag őt. Nem is az ő feladata lenne nyilatkozgatni és a kormány véleményét tolmácsolni. Arra ott lenne az egészségügyi miniszter. Oh, wait...
8/8 anonim válasza:
Azért a kedves magyar betegeknek én megajánlanám a britt egészségügyet... A sok bunkó egyből befogná a pofáját. Háziorvoshoz előjegyzés két hét covid nélküli békeidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!