Várható szigorítás a jövő héten? Ha igen, mi?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 20:20
2/28 anonim válasza:
Szerintem nem lesz, ennél jobban nem nagyon tudnak hova, csak Damoklész kardjaként ott lesz a fenyegetés fölöttünk hogy ha nem vigyázunk szigorítanak.
3/28 anonim válasza:
Czeheknél bezárt az ikea, a piros székes, meg minden nem létfontosságú
4/28 anonim válasza:
3)
2-es vagyok, teljesen igazad van, nem gondoltam át teljesen, tényleg be lehetne csukni sokkal több dolgot, és az emberek helyváltoztatását is tudnák korlátozni.
Viszont fönntartom, szerintem nem lépik meg.
5/28 anonim válasza:
A kórházak terhelésétől függ.Nem fogják hagyni bedőlni a rendszert,és ennek érdekében sokkal szigorúbb korlátozásokra lehet számítani egyik napról a másikra.
6/28 anonim válasza:
Ez jó kérdés, engem is foglalkoztat, hogy vajon meglépik-e ennyi idő után, amikor az embereknek november óta tele a tökük a korlátozásokkal. Főleg, ha emiatt az amúgy is bajban lévő családoknál kiesik egy fő, akinek otthon kell maradnia a kisgyermekekkel az intézményi bezárások miatt. Ezek a családok plusz támogatást biztos, hogy nem fognak kapni, ahogyan eddig sem. Kivárok.
7/28 anonim válasza:
Korlátozni a tömegközlekedést/ha nem szígorúbb szabályok/
Boltok csak ugy legyenek nyitva hogy 15nm-re egy vevő ha egy boltba 3 vevő fér be akkor sorba állnak a többiek vagy megrendelik neten/
8/28 anonim válasza:
Napok kérdése, és be fogják vezetni az egész napos kijárási tilalmat, amit soha többé nem oldanak fel.
9/28 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Már ha abból indulunk ki, hogy mennyire mennek fölfelé az esetszámok, sajnos van egy limit amit a magyar egészségügy elbír.
10/28 anonim válasza:
Ugye viccelsz,? ha oltakozom akko se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!