A Moderna vakcina tényleg tartalmaz dihidrogén-monoxidot? Ezért nem rendelt valójában a kormány?
Kérdező, megnyugtatlak, a dihidrogén-monoxid az a víz. Általános iskola 7. osztályos tananyag.
Már 30 éve volt hasonló próbálkozás hogy viccet csináljanak az emberek tudatlanságából, csak az újszülötteknek új ez a vicc. Akkor azt kérdezték meg az utca emberétől, tudják-e hogy idén nagyobb mennyiségben van dihidrogén-monoxid a Balatonban, mint az előző években. Nem tudták.
Amúgy ahogy más is rámutatott, kristályszerkezete szilárd anyagoknak van, a víznek - kedvedért a dihidrogén-monoxidnak is csak ha megfagyott.
És nem, nem emiatt kell egyes vakcinákat -70 fokon tárolni, hanem amiatt ami a vízen kívül még van benne.
Ez miért nem az ezotériaba ment???
Ezt is a hullámzás Erikát terjesztő, kókler, sarlatán és dilettáns drábiktól hallottad???
15
Drabikhoz ne szidjad.10-szer nagyobb tudasa van mint neked
17 LOL
Úgy tákolja a konteóit a bankokról, hogy azt se érti, hogyan működnek....
Az USA elnök választásról is úgy konteózik, hogy nem érti a választási rendszerüket....
A hullámgenetikáját meg inkább hagyjuk. Rohadtul nem úgy működik a fizika vagy a biológia vagy a kémia...
A tudományokhiz legalább annyit ért mint a lenkei vagy görény (értsd semennyire). Statisztikát nem tud értelmezni, hiteltelen forrásból dolgozik (lásd hullámgenetika) vagy hiteles forrásból kontextus nélkül idéz...
Ha meg elhiszed a baromságait, ideje lenned kivizsgáltatni magad!
18
Doktor Drabik János jogász, közíró és újságíró.Te mit tettél le az asztalra? És ne hazudj,csak az igazat
"doktor" drábik a hazai konteó gyártók nagyörege, matuzsáleme.
Mit tettem le az asztalra? Factchekeltem azt amit mond. Ellenőriztem a forrásainak hitelességét, és igazság tartalmát. A doktorod nem szerepelt túl jól ezen a téren....
Egy lap alá tartozik a görénnyel és a lenkeivel. Pont ugyanúgy, ugyanazon módszerekkel hazudnak a szemedbe. Pont ugyanolyan szektát építenek maguk köré. Azt se lehet neki elhinni, amit kérdez. (Pont úgy, ahogy vikinek sem lehet hinni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!