Támogatnád a választásokon való kötelező részvételt?
"ami politikában kötelező, az nem demokratikus. "
Ez nem igaz, egy csomó demokratikus kötelező dolog van.
Csak a legalapabb: a törvények betartása.
Walter Sobchak-nak:
"Rákosiék" és "Kun Béláék" biztos nem, a cion-bolsevistáknál csak kevés rosszabb van.
Szálasi már sokkal jobb ötlet, csak ott is az a baj, hogy a Nyilaskeresztes Párt is egy párt és ahol pártok vannak és elindulnak akármilyen választáson, ott már nem odaillő emberkék (értsd: cion-zsidók) is megtalálhatók, akár a vezetésben is.
Inkább a középkori "királyok és hivatalnokai"-hoz hasonlóan kellene létrehozni egy kormányt, ahol minden miniszter a haláláig köteles végezni munkáját, vagy csak nyomós indokkal lehessen lemondania.
"ma 14:37"-esnek:
Nem baj, hogy ha nem érted a (látszat) demokráciát, úgyis csak azért hozták létre, hogy megosszanak, összezavarjanak és erkölcsi, valamint morális csődbe juttassanak.
"A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:05"
Te aztán hülye vagy. Nem elég, hogy teljesen félreértetted a mondanivalómat (szarkazmus, ismered?), még egy ideológiai büdösbarom is vagy.
Ez azért erős fogalmazás, de gyűlölöm, hogy egyesek képesek és a legnyilvánvalóbb szarkazmust/gúnyolódást is komolyan veszik.
Én is halálkomolyan vettem, nem raktál oda semmi szmájlit vagy ilyesmit...
Kérdező: rendben, mától kötelező a sorkatonaság...mert szerintem az jó és kész.Hogy tetszene ?
"Én is halálkomolyan vettem, nem raktál oda semmi szmájlit vagy ilyesmit..."
Végül is itt a GyK-n tényleg nem lehet biztosan tudni ki hogy gondolja. Valahogy errefelé nem mindenkinek nyilvánvaló, hogy a vörösök és a nyilasok mennyire mocskos akasztanivaló szemétládák voltak.
Walter Sobchak-nak:
Egyáltalán nem vettem észre a szarkazmust a válaszban. Ettől függetlenül az a véleményed az én válaszomról, mégha a szarkazmus mögé is rejtetted.
Ha már az ideológiát felhoztad:
Az ideológia csak egy eszköz. Vagy a legmagasabb erkölcsi elvek mellett foglal állást, vagy azok ellen.
Bocsánat az OFF-ért.
"Kérdező: rendben, mától kötelező a sorkatonaság...mert szerintem az jó és kész.Hogy tetszene ?"
Nem érdekelne. Mennétek, ti bajotok.
Egyébként nem állítottam azt se, hogy be kellene vezeti a kötelező választási részvételt, se azt, hogy én támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!