Ha annyira veszélyes a 3. hullám és az elkövetkező hetek „rendkívüliek“ lesznek (ld OV) akkor miért csak márc 15-ig hosszabbítottak?
13
Oké de vajon kik mehetnek majd nyaralni? Csak a beoltottak?
"Oké de vajon kik mehetnek majd nyaralni? Csak a beoltottak?"
de naivak vagyunk. Lölő szállodáiban??? majd mindenki "üzleti úton " levő vendég lesz és meg van oldva...
ahogy eddig is megvolt.
15
Én nem vagyok naiv.Elegge reális esélye van annak hogy nyaralni csak az oltottak mehetnek majd
"Elegge reális esélye van annak hogy nyaralni csak az oltottak mehetnek majd"
És akkor ÉN , aki se nem idős, se nem beteg, se nem EÜ/rendvédelmis stb vagyok ÉN HOGYAN OLTASSAM BE MAGAM? Hm?
mert fizetős alapon nem működik még pénzért se oltanak, az oltási sorban nem vagyok benne (se nem idős se nem beteg stb)
na akkor tessék oltatni akarom magam! HOva menjek ?
HM? Megmondod? mert én nem tudom!
Még pénzem is van rá (de pénzért sincs oltás...)
"y nyaralni csak az oltottak mehetnek majd"
Akkor üresek lesznek a teraszok szórakozóhelyek fesztiválok stb!!
mert ide zömében fiatalok járnak -ők hol és mikor lesznek oltva? Egy makkegészséges huszonéves ugyan mikor lesz oltva? Mert VELÜK vannak tele a szórakozóhelyek fesztiválok! Hát ha őket kivonjuk a képletből akkor ki se nyissanak, mert MINEK.
17
Olvasd a híreket.Rengeteg embert betudnanak oltani és még csak március van.Majusra megtobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!