Elképzelhető, hogy a közvélemény idővel a krónikus betegek ellen fordul és őket kiáltják ki bűnbaknak, mivel miattuk vannak a korlátozások? Ezzel pedig visszatérhet a nácizmus?
Ne kifogás.
“ 15, senki nem kerget titeket. “
Innen indult az egész. Holott nem mondtam, hogy érintett lennék.
“Ha tetszik vagy ha nem, nem a FIDESZ döntött úgy, hogy most törjön ki egy világjárvány. Mindenkinek alkalmazkodnia kell, nem csak neked.”
Ez megint egy olyan dolog amit sehol sem írtam. Ugye ha nem értek egyet, akkor már automatikusan a fidesz ellen is vagyok ugye. Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem vagyok magyarországon, és esetleg az ellenzéki sárdobállást is elítélem. (Ők ilyenkor fidesznyikezni szoktak)
Szóval itt csak neked kellene vállalni a felelősséget, mivel te skatulyáztál be az első mondatoddal és hsz.-oddal, csak ezt már nem akaródzik beismerni, csűröd, csavarod, meg próbálod rámtolni a felelősséget, mert az egybites kommentet egybites kommentnek tituláltam. Persze a prolizás az más. Az olyan nemesi. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!