Szükség lesz a márciusi képviselői minimálbér emelésre? (bruttó 1 millió 103 ezer forintról helyett 1 millió 211 ezer forintra)
Én nem értem, minek emelik, ha válság van.Plusz "állítólag" infláció sincs.
A rendes minimálbért meg megemelték kemény 4 százalékkal...
"Én is lopok, te is lopsz, ő is lop, mindenki lop.... Há kire szavazzak? Niccsen más!
Krumplit, Viktor! Krumplit, Viktor! Krumplit, Viktor! Krumplit, Viktor! Krumplit, Viktor! .......!
Én nem értem hogy miért olyan nagy problémája a proliknak a képviselők fizetése, bszki ők vezetik az országot, ők a fő-fő emberek, ráadásul demokratikus úton megszavazva kerülnek oda ahova, mit sajnalod tőle azt a pár millió forintot? Egy focista többet keres...
Nem a fizetésekkel van a baj, hanem a korrupcióval, én inkább adnék nekik 10x ennyi fizetést, ha cserébe nem lopnának 100x annyit. Mert akárhogy is nézzük a korrupció egyik oka az ő alacsony fizetésük, minden irónia nélkül. A magánszektorban sokkal nagyobb pénzek vannak, holott az állami vezetők fölöttük állnak elvileg, na amikor milliárdokkal játszanak ezek a politikusok mindennap, igen sajnos nem fognak megelégedni puszta 2-3 millával.
A másik, az embereket nem csak a politikusok lopják meg, a cegvezer milliardokat kaszál, neked meg odalök egy kis alamizsnát, ez itt a legnagyobb probléma emberek, rabszolgaként dolgoztatnak éhbérért, ez nem állambácsi hibája, ti hagyjátok.
100 ezer minden hónapban, mind a 198 képviselőnek, örökre.
VS 7 millió 1X.
Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!