Hogy van képük ezeknek a saját választóik szemébe nézni?
Figyelt kérdés
"Automatikusan emelkedik a politikusok fizetése, Kövér László csaknem 300 ezerrel fog többet kapni"
2021. febr. 26. 09:02
A kérdező szavazást indított:
röhögve
megelégedve
cinikusan
A híveik erre szavaztak
más, leírom
27 szavazat
1/16 anonim válasza:
Meg is érdemli ez a mindent eltűrő nép ezeket.
2/16 anonim válasza:
Pontosan!Én még többet emelnék minden hívemnek a vezér helyében hisz úgyis bármit megtehet és meg is úszhet büntetlenül😄😄
4/16 anonim válasza:
Tényleg kicsit vicces, hogy velünk bármit meg lehet tenni 🙂
5/16 anonim válasza:
Amúgy én megértem a politikusokat, hogy ennyit lopnak, ilyen birka nép mellett lehetne az szja mondjuk 50 százalék, plusz a járulékok, az áfa meg mondjuk 60,ellátás meg nyugdíj, meg néha a legolcsóbb kaja osztása mindenkinek, hogy lássák mennyire jók vagyunk, és a másik oldal még ezt is elvenné. 😀😀
6/16 anonim válasza:
Én így csinálnám a vezér helyében.De várjunk még.A választás után meglátjuk mi lesz🤔🤔
7/16 anonim válasza:
Ha neked a munkád olyan lenne, hogy bármikor emelhetsz akármennyit a saját fizudon, mindenféle következmény nélkül, akkor emelnél rajta? Én igen...
Amíg a politikusok tetteinek nincs következménye, addig nem lesz változás. Elég csak gyurcsányozni meg sorosozni egy kicsit, és a fidesz birkák állnak is sorba az urnáknál. Megtiszteltetésnek veszik, hogy újraválaszthatják a jólelkű kedves vezetőt. Semminek nincs következménye, ezért mindent szabad.
8/16 anonim válasza:
Persze!Erről beszélek én is.Ez van!Hiányzik már a Sorosozás😋😋
9/16 anonim válasza:
Ez nekik csak aprópénz. Az igazi zsíros vagyonokat nem ebből szerzik, hanem a közpénzek lenyúlásából.
10/16 anonim válasza:
Jól teszik!Ha megtehetik akkor miért is ne?Megérdemli a nép ha ennyi esze van.Kit érdekel?!Majd még több ember megy el külföldre és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!