Akkor készülhetünk az olyan lezárásra, mint tavaly márciusban?
Igen, a totális lezárásnak biztos több haszna lenne, mint kár... Bezzegnémetországban meg Bezzegszlovákiában minden IS zárva, mégsem állnak jobban, mint mi. Romániában meg érdekes a kevésbé fertőzött területek nyitva vannak, azt mégsem mindmeghaltak...
És hidd el, ha tényleg olyan szuperhalálos atomveszélyes vírus lenne, mint próbáljátok beállítani, akkor az emberek nagy része MAGÁTÓL BETARTANÁ a szabályokat. De jelenleg kurv ára nincsen a veszélyessége és az intézkedések összhangban.
1.Sajnos tudomásul kell venni, hogy amíg kellő számú ember (5-6 millió) nem lesz beoltva, vagy nem esik át a betegségen, addig ez a vírus ilyen formában velünk lesz.
2. A Fidesz kormàny megteszi, amit lehet, valóban nem szabad elsősorban az ellenzéki hergelésnek bedőlni... bár sajnos nem ezt tapasztaltam. A többi/ összes ország ezzel így van, semmivel sem vágyunk rosszabb helyzetben, sőt...
3. Én átestem a betegségen novemberben, inkább ne próbálja ki senki, hogy nála konkrétan mit fog okozni...aki pedig veszélytelen náthának gondolja, az nagyon téved.
11
Mióta van teljes lezárás ott? Megtudod mondani? Nem tudod.
Mi az, hogy ha nagyon veszélyes lenne magától betartaná? Hát nem akarjátok felfogni. Majd akkor fogod fel, ha az utcáról kell a hullákat a kocsira tenni, vagy mi? Ez milyen logika?
Ezek lesznek:
-Iskolák és óvodák bezárása
-Nem létfontosságú boltok bezárása
-Hétvégén egész napos kijárási tilalom
-Hétköznap napközben kijárási korlátozás
19
És, ha ne adj isten jön ott a 3. hullám, mint mindenhol máshol, akkor ugye vállalod a felelősséget azért, amit itt írsz? Ha ne adj isten bíróságon kellene bizonyítanod az állításaid, akkor is vállalnád? Ha neked kellene elszámolnod azzal, hogy esetleg a májad oda, meg egyéb dolgok, amiket az ivermectin okozni tud, akkor te Gipsz Jakab vállalod a felelősséget, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!