Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek politikailag...

Szerintetek politikailag kikenyszerithato a covid szabályok teljes visszavonása azonali hatállyal?

Figyelt kérdés

Gondolok itt egy nagyobb tomegtuntetes sorozatra akár polgári engedetlenségel együtt.

Akár csak pár ezer radikálisabb tüntetőt szerintem már nemtudna kezelni a rendőrség és nagyon nagyon sokan vagyunk akiknek elege van a muhisztibol ami a szabadságjogokat csorbítja.

Nem vagyok virustagado van vírus több ismerősöm anyám apám és a beteg nagymamám is elkapta és kisebb tüneteken kívül semmi nemvolt nekik.

Szerintem ha valamilyen csoport felvállalja hogy tömegesen tüntetne a covid szabályok azonali teljes feloldásaert a lakosság min 20 30 százaléka bal és jobboldali egyaránt mellé alna.

Mi a véleményetek?

2021. febr. 25. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%

"Szerintem ha valamilyen csoport felvállalja hogy tömegesen tüntetne a covid szabályok azonali teljes feloldásaert a lakosság min 20 30 százaléka bal és jobboldali egyaránt mellé alna."

Nem, nem állnának.

Teljesen téves az a hit, hogy az akinek nem tetszik a korlátozás az ki is menne tüntetni ellen. Mert nekem sem tetszik én is utálom, ellenben értem hogy miért kell és betartom, elviselem. Akkor is ha rossz, meg akkor is ha van amit nem is tartok szükségesnek vagy jónak.

Senkit nem fogsz találni akinek tetszik az összes korlátozás. Tuti van iskolás aki örül hogy nem kell reggel bemenni a suliba - de ő utálja hogy maszkot kell hordani vagy nem mehet bulizni a haverokkal. Vagy örülhet egy sportszerbolt hogy nincsenek nyitva a sportpályák, konditermek, mert nagyobb lett a forgalma - de utálja, hogy nem mehet a haverokkal sörözni vagy külföldre. A többségnek meg az összes intézkedés kellemetlen, kényelmetlen vagy rossz.

De a többség érti hogy szükséges és nem hisztizik miatta hanem megvárja amikor már nem lesz rá szükség.

2021. febr. 25. 13:51
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
akármelyik politikust is el lehetne kapni az utcán, kirángatni a szolgálati autójából és összeverni. mégsem tette még meg senki, még egy agresszív, szélsőséges gondolkodású csoport sem. vajon miért?
2021. febr. 25. 13:52
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Ha megfigyeled minden coviddal fertőzött országban van valamilyen mértékű szigorítás, gondolom nem ok nélkül.
2021. febr. 25. 13:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Mert sajnos a legtöbb ember csak magában dühöng és mivel nincs valaki aki összefogja a dühös embereket egyedül nemfogsz duhongeni de 5 10 emberel se megyünk sokra ha viszont 300 500 dühös ember már hallatna a hangját 1000 2000 ember megmar politikai káoszt is tudna okozni
2021. febr. 25. 13:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Van de más országokban is tüntetnek már pl Hollandia

Ott el is érték ha jól tudom a céljukat

2021. febr. 25. 13:58
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
#5 Nem, nem jól tudod. Semmit nem értek el azon kívül hogy szétzavarták őket és egy csomó tüntetőt meg letartóztattak.
2021. febr. 25. 14:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Nemtudom de nagyon sok ember már belefáradt ezekbe a szabályokba tavaly tavasszal még úgy ahogy ismerőseim is betartották enis nagyjából de türelem a népnek nyilvánvalóan véges.

Szerintem ha valaki egy híresség egy milliárdos vagy politikus beállna ilyen tüntetések mellé sok sok ezren támogatnak

Aztán lehet feloszlatják még sok embert elvisznek

Csak azt is vegyük figyelembe sok rendőr és katona is azt vallja mint én

Közülük is lenne sok szimpatizáns talán tisztek közül is.

2021. febr. 25. 14:21
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Még mindig nem érted meg. Attól mert valaki nem szereti a korlátozásokat még érti hogy szükséges és nem fog kimenni ellene hisztizni.

Az pedig hogy kimegy pár száz ember semmit nem jelent. A többiek majd röhögnek rajtuk, hogy ekkora marhák, miért nem az eső vagy a szél ellen tüntetnek ezzel az erővel, pont akkora ostobaság.

2021. febr. 25. 14:26
 9/16 A kérdező kommentje:

Ha szerinted a covid hisztéria olyan mint az eső meg a nap akor a tomegpszihozis nálad nagyon telibe talált

Ez az egész csak egy erős nátha amit egyesek pestisnek állítanak be az egész világon.

A kormányunk meg követte a trendet.

2021. febr. 25. 14:37
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
#9 Persze, persze, erős nátha. Aha. Anyámat januárban temettem el, köszi, de a náthába nem halt volna bele.
2021. febr. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!