Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy oltják az embereket mint...

Úgy oltják az embereket mint a haszonállatokat?

Figyelt kérdés

Ez a fidesz féle szervezettség?

[link]

Az aggszűz Gulyás elvtrás máris riogat,neki el szabad hinni hogy nagyon be fog durvulni a járvány?Mire készüljön fel egy átlagember a mai magyarországon?

2021. febr. 25. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Semmire...le kell telibe fosni az egészet mintha nem is létezne. Maszkot felvenni ha kötelezik olyan helyeken és annyi. Se többet se kevesebbet nem szabad ezzel foglalkozni mert csak ártasz magadnak.
2021. febr. 25. 12:52
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Tőlünk nyugatabbra képesek ezt a problémát tisztességgel megoldani. De tudod, nálumk az összes értelmes, gondolkodó ember kikerült a közigazgatásból.

Vagy focistákká lettek, vagy befogták a szájukat, vagy közmunkássá váltak.

De ha az megnyugtat téged, magyarország népének épp ez a sületlen ostobaság kell. Ez a nép bármit elvisel. És meg-ér-dem-li a sorsát.

2021. febr. 25. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Pontosan!😂😂Nevetséges
2021. febr. 25. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

"Ez a fidesz féle szervezettség?"

Az oltópont adminisztrációja, akik a betegeket hívják, ők kellene finomítsanak az idősávokon. Lehetne adni felülről egy protokollt erre, de ez tipikusan egy olyan probléma, amit ha valakinek van agya, meg tudna oldani...

2021. febr. 25. 13:02
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Nem. De ez is nagyon átlátszó kérdés. Talán ezen nem kellene gúnyolódni!
2021. febr. 25. 13:03
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Ha ez így volt Baján, az a helyi szervezők hibája. Én a győri kórházban jártam oltóponton, ott nem így van. Eleve 2 órát senki nem várakozott, és nem volt zsúfoltság sem.

Jó dolog, ha Hadházy Ákos felhívja erre a figyelmet, de ezért nem a Fideszt kell okolni, hanem a helyi szervezőket.

2021. febr. 25. 13:07
 7/13 A kérdező kommentje:

#4+#6

Én úgy látom hogy rendszerszintű a hiba.Nem lett volna szabad az amúgyis leterhelt háziorvosokra bízni az oltás megszervezését.Én úgy látom hogy a minisztériumból lepasszolták a feladat érdemi részét és kész, részükről le van tudva az egész.Azután majd ha véget ér ez az egész akkor jön a szokásos orbános bejelentés hogy:megcsináltuk.

2021. febr. 25. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:

7-re:

1. Miért leterheltek a háziorvosok? Kb. egy éve alig lehet a színük elé kerülni - ez saját tapasztalatom. Beteg vagy? Hívd fel őket, mondd el a tüneteidet, felírják a felhőbe a receptet és mehetsz érte. X nap múlva hívd újra őket, ha elmúltak a tüneteid, akkor kiállítják a táppénzes papírt, és kizárólag azért (!) tényleg el kell menned hozzájuk (de megvizsgálni akkor sem fognak).

2. Mégis kik csinálnák, ha nem ők? Ennyi kórházi dolgozót nem lehet nélkülözni. Vagy akkor ki adja be az oltást, ha nem eü. dolgozók? Az állatorvosok? A parlamenti képviselők? A katonák?

Egyébként kórházakban IS vannak oltópontok. Én azt látom, hogy az eü. dolgozók között normálisan el van osztva ez a munka. Ebben benne vannak a háziorvosok is, meg a kórháziak is. Ez többletmunka mindenkinek, ez világos. De hát meg kell csinálni, ez mindannyiunk érdeke!

2021. febr. 25. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Orbán Viktor kegyelmes Úr megmondta, hogy a gyerekek közjószágok is. A közjószágból a jószág jó tulajdonképpen jav (javak egyes szám). Ugye a gyerek ember és ajószág meg állat. Behelyettesítve az egyenletbe az emberek állatok. Így mi a túlzás ezen?
2021. febr. 25. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:

"Nem lett volna szabad az amúgyis leterhelt háziorvosokra bízni az oltás megszervezését."

Ők ismerik a legjobban a saját pácienseiket, ők tudják ezt a legjobban intézni véleményem szerint és ők azok, akik adott esetben 2 mondatot váltani tudnak az emberekkel az oltással kapcsolatban. Ki kell fizetni nekik és az asszisztenseiknek a plussz pénzt, szívás ez, de ha bevezetnének egy külső szervet, azzal csak megtöbb bürokrácia járna (szerintem).

Másfelől meg ha már valaki elvégzi ezt a munkát, nem nagy dolog a 10.-ik berendelt pácienstől 8:00 helyett 8:30-at mondani és a 20. berendelt pácienstől pedig 9:00-ra hívni az embereket és így tovább.

Jó, hogy Hadházy felhívta a figyelmet erre, valós probléma és értékes észrevétel. Ki kell javítani ezt a hibát, de én még emiatt, hogy valamelyik oltóközpontban ilyen probléma volt, nem temetném a rendszert. Emberek 100 000-it oltottuk be így, ha döcögve is, de működik ez és egyszer csak vége lesz...

2021. febr. 25. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!