Fiatalként szégyen DK-snak lenni?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy azok a fiatalok akik jónak látják a jelenlegi kormányt Fideszesek, akik pedig kormánykritikusok szinte mindenki a Momentumot támogatja.
Gyurcsány úr miért nem népszerű a fiatalok között?
2021. febr. 25. 08:54
1/22 anonim válasza:
DK-snak lenni kortól függetlenül szégyen.
2/22 anonim válasza:
Mert egyszer már lejáratta magát, és a nyugdíjas szavazóin kívül nem sokan kíváncsiak már rá. Sajnos még mindig itt van és bomlasztja az ellenzéket, menne inkább főzni 😀
3/22 anonim válasza:
DK- snak lenni szerintem is gyalázatos, mindegy hány éves az illető.
4/22 anonim válasza:
22 éves vagyok és mondj még egy olyan volt miniszternököt aki EMBER nagy betűvel, nem arrogans és szól a fiatalokhoz is. Csak Gyurcsány Ferenc a DK elnöke ilyen.
5/22 anonim válasza:
4# tudom a kor nem érdem, csak állapot.
De hidd el, ahogy telnek az 5-10 évek, te is bölcsebb leszel és akkor majd te is átlatsz Gyurcsány "maszkján".
Maradjunk annyiban, hogy ne légy naív.
6/22 anonim válasza:
Szerintem bármilyen korosztálynak szégyen DK-snak lenni. Sajnos az az ember és a brigádja óriási károkat okozott az országnak. Többek között ő tehet róla, hogy a narancséknak 2/3-ada van. HA lenne igazság, akkor eltűnt volna örökre a politikából, de sajnos még mindig itt rontja a levegőt, mondanom sem kell ezzel is a narancséknak kedvezve...
7/22 anonim válasza:
Mi az ,hogy nagyon is.
A mestered idézete.
8/22 anonim válasza:
Mi teszi nagybetűs EMBERré Gyurcsányt? Az, hogy videóüzenetekben jófejkedik? Meg hogy a nép közé ereszkedett védőangyalnak próbálja magát mutatni? A jó showman nem azt jelenti, hogy jó politikus.
9/22 anonim válasza:
Alapvetően szégyen, ha fiatalként nem jutsz el a radikális baloldali eszmékig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!