Én örültem volna gimnáziumban, de mondjuk én pánikbeteg voltam, ami egy speciális kategória.
Ettől függetlenül megértem, hogy más jobban tanul bent, mert otthon nem tud figyelni (tesó, üvöltő szomszéd, akármi).
2021. febr. 25. 08:52
3/18 anonim válasza:
Mert ők nem tudják milyen, amikor naphosszat terrorizálnak az osztálytársak.
2021. febr. 25. 09:02
4/18 anonim válasza:
#3 Ha ilyen csicskák vagytok, hogy hagyjátok, meg is érdemlitek.
2021. febr. 25. 09:03
5/18 anonim válasza:
Ez szerintem eléggé szubjektív. Igaz nem járok már gimibe de idén lesz 4 éve, hogy befejeztem de nekünk speciel nagyon jó volt az osztályközösségünk végig szivattuk egymást de nem vérre menően. A tanárok jó fejek voltak meg az egész közösség is. Rengeteg iskolán kívüli programot szerveztünk magunknak meg a suli is sok osztályok közötti vetélkedőt csinált nekünk pl Paintball vagy az egyik tanárnak volt szőlője és mentünk iskolai csapatépítőre szőlőt szedni (meg inni). Szóval én nagyon bántam volna , hogy ha a ebből akár csak perc is online lett volna .
2021. febr. 25. 09:22
6/18 anonim válasza:
A közösségformàló szerepe vész el.
2021. febr. 25. 09:31
7/18 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok. Így a 3.5 éves egyetem 6 évig tartott, mert képtelen voltam bejárni... jött a digitális oktatás és láss csodát minden sikerült. :D. Úgyhogy nekem jól jött nagyon.
2021. febr. 25. 09:58
8/18 anonim válasza:
Inkább az iskolai közösséget veszik el..meg valakinek eleve nehezebb otthon tanulnia (szülők,kistesók vagy kiabáló szomszédok stb).
Meg nem is mindenkinek adatik meg a tecnikai lehetőség, hiába 2021-et írunk!
2021. febr. 25. 10:13
9/18 anonim válasza:
8; Ez egy empatikus hozzàszólàs volt. Köszönöm.
2021. febr. 25. 10:17
10/18 anonim válasza:
Ez az egész attól függ, hogy kinek mi az igénye, én egy társaságkedvelő ember vagyok.
Amit leírtál arra azt lehet mondani, hogy akkor válts iskolát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!