Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik törölte a régi videóit?
A Jobbik és a Jobbik infó csatornáról eltűntek a Jakab Péter elnöksége előtti, vagyis a körülbelül 1 évnél korábbi videók. Ezen kívül a jobbikos N1TV rengeteg videója el lett távolítva, vagy archiválva a YouTube-ról, pl. Toroczkai - Gulyás Márton vita, vagy a Puzsér-Tyirityán vita.
Csak nekem ugrik be erről a kommunista internacionálé egyik sora: ,,A múltat végképp eltörölni"?
#59. "Ide csődült a Fideszes troll-banda. Érzik a közelgő buktát."
Ultimate visszavágás, amikor már szegény balfékek minden gyermeteg érvét ízekre szedték.
#60. Ja, csak az MKKP, meg a MiHazánk nem hajlandó beállni az összefosásba, a parlamentbe meg akár be is kerülhetnek. Amúgy szép terv, kár, hogy egyelőre még mindig sokkal valószínűbb a Fidesz-kétharmad. Sok zsigert, srácok!
A 2018-as közvélemény-kutatást pontossági versenyét is a Medián nyerte, akik most mit jósolnak?
Fidesz 60, Ellenzék 31. Akkor én nem lennék olyan bizakodó a baloldal helyében, főleg úgy nem, hogy ebben a Jobbik 7-et tesz ki.
"Ja, csak az MKKP, meg a MiHazánk nem hajlandó beállni az összefosásba"
A mi hazánk ha akarna sem szállhatna be, nácikra nincs szükség.
"Ide csődült a Fideszes troll-banda. Érzik a közelgő buktát."
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a jakab-pincsik erőlködnek.
68
Azért irkálják ki minden nap a fideszes trollok ezeket a jobbikos trollkérdéseket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!