Az baj ha egy Hungarista külföldi együtteses pulóverben van? (Pl:Rammstein, AC/DC)
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 15:55
11/22 A kérdező kommentje:
A Rammstein bal oldali?
2010. aug. 17. 17:05
12/22 anonim válasza:
Miért hallgatsz Rammstein-t, ha azt sem tudod, hogy miről szólnak a dalaik....?
13/22 anonim válasza:
"Miért hallgatsz Rammstein-t, ha azt sem tudod, hogy miről szólnak a dalaik....?"
Egy hungaristának mióta alapfeltétel a német nyelvtudás? Nem kell mindenért belekötni a Kérdezőbe.
14/22 anonim válasza:
Képzeld, hallgatok Summoningot, aminek néhány nyelve a Tolkien által kitalált nyelven íródott. Nem tudom azt a nyelvet, nem ismerem, de meghallgatom.
15/22 anonim válasza:
nem ök csak kárpátiásba lehetnek meg divizio88 ba
16/22 anonim válasza:
Kérdező, te meg nem vagy hungarista, mert ilyent nem kérdeznél. A hungarizmus a nemzeti-szocializmus magyar gyakorlata, erősen keresztény.
18/22 anonim válasza:
uppsz ez kimaradt: "Zene és politika nálam 2 külön dolog."
ezzel egyet is értek, és még mindig AC/DC AC/DC AC/DC
:D
19/22 anonim válasza:
A Rammstein egy politikától mentes zenekar, nem tudom, hogy miért kell összevonni állandóan az ilyeneket a politikával. Ha az a zene/együttes tetszik valakinek, miért ne vehetne föl olyan pólót? Egyáltalán nem baj. Ha valami külföldi, akkor az már nem is lehet jó, vagy mi? Ugyanmár, emberek, gyerekes dolog ez...
20/22 anonim válasza:
hát a Rammstein nem baloldali ugyanis nacionalisták mint a legtöbb német ember jó lehet van 1 Links 2-3-4 száma aminek eléggé balos szövege van lefordítva de ha itt valaki igazi Rammstein rajongó lenne az tudná hogy NEM POLITIZÁLNAK.Amúgy meg voltam én már Kárpátia koncerten Slipknot-os pulóverben is.Meg Ensiferum koncerten Maiden-es pulóverben+Skrewdriver-es pólóban és csodák csodájára még mondták is Kárpátián egy pár kopasz hogy jó a Slipknot illetve Ensiferum koncerten az egyik hosszú hajú srác meg a Skrewdriver-es pólómat dicsérte meg és lássatok csodát nem vertek meg.(Skrewdriver meg Angol együttes és Oi! zenét játszottak és skinheadek voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!