Nem álszent dolog az, aki nem oltatja azért be magát, mert "ki tudja, mi van a vakcinában", miközben issza a 130 ft-os sört, cigizik, eszi a parizert ami soha nem látott állatot, issza a 160 ft-os tejet, ami soha nem látott tehenet, stb.?
Nem az, én azt sem hiszem el hogy be kéne, ugyan már mi ellen is ???
Hiszti ez, nem más. Nyilvánosan tilos tagadni, de a tények mást mutatnak..
Nem.
A cigi, a parizer, a tej olyan dolgok, amiknek a tartalma, esetleges káros hatásai ismertek, régi termékek, amiket sokan használnak.
Az oltás egy teljesen új dolog, még a készítőik sem tudják, milyen hatásokkal lehet hosszú távon számolni, mivel a klinikai vizsgálatokban részt vevők utánkövetése pl. a Moderna esetében 2022 nyaráig tart. Csak ezután értékelik véglegesen az akkor rendelkezésre álló adatokat.
Ne értsd félre, ha egyszer majd rám kerül a sor és olyan vakcinát kaphatok, amiben van minimális bizalmam, akkor be fogom adatni - de egyelőre ez még valahol a messzeségben van.
11
te vagy a hiszti
milyen tény? mint a 13 as elmebetegsége?
Hol hallottad, hogy ezekben a vakcinákban DNS-darab van?
Én úgy tudtam, hogy RNS. Vagy én tudtam rosszul vagy Te nem vagy tisztában még az általános iskolai biológiával sem.
Az pedig, hogy van benne egy intelligens rész... Hát, aki ezt gondolja annak mindenképp javaslom, hogy adassa be, mert akkor legalább bennük is lesz egy intelligens rész.
Az oltás új dolog? Ez komoly? Hol èltèl eddig? Jártál iskolába?
Az emberiség az oltások rèvèn jutott el ide,ahol most vágyunk.
Vagy komolyan ilyen önző egoista mindenki? Haljon meg a gyengèbb, kevésbé erős immunrendszerű ember?
Remélem aki az oltás ellen van, gyógyszert se szed semmire. Ne vegyen be fájdalom csillapítot,ne vegyen be antibiotikumot bakteriális fertőzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!