Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter akár nyerhet is...

Jakab Péter akár nyerhet is ha eladja magát a nép gyermekeként ezekkel a párizsis-kiflis napi képekkel?

Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 20:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Klári volt az aranyos, 3 gyerekre 3 kiflit is leküldött nekik az Apró-villából. Ha igyekszik, pár hét és megkapja a maradék pizzát meg állott sört is. :)
2021. febr. 20. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Én régebben nagyon bírtam Jakabot. Kb. az egyetlen jobbikos, akire azt mondtam, belevaló, szimpatikus. Aztán azt vettem észre, hogy állandóan a gyerekeiről posztol, nekem ez nem tetszik. A gyereknek semmi köze a politikához. Lájkvadászat olyanokkal, akiknek nincsen beleszólásuk ebbe az egészbe. Egy fideszest már rég keresztre feszítettek volna ilyenért vagy szétalázzák... Miért van az, hogy Hadházy Ákos Facebookja nincs tele vajas kiflivel meg a gyerekeivel? Pedig van neki négy, gondolom millió cuki képet tudna csinálni. DE egy politikusnak oldaltól függetlenül NEM ez a dolga. Nem kérünk a cirkuszból! Úgyhogy én ki is vettem a lájkot Jakabtól, majd a Parlamentben hallgatom, ha érdekel a mondandója.
2021. febr. 20. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Mikor Vonának kijött a kutyás képe, egyből jöttek a fideszesek, hogy fúú de ciki ez a cukiság kampány..most hogy Orbán fotózkodott a kutyájával valahogy elmaradtak ezek a reakciók a részükről.
2021. febr. 20. 20:25
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Miért ne ehetne párizsis kiflit? Már az is baj, ha van rajta sapka, meg az is ha nincs?
2021. febr. 20. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
45%
4, nem erről van szó. Mindenki azt eszik, amit akar. Gondolom pl. Hadházy Ákos is szokott táplálkozni. Mutass már egyetlen posztot, ami erről szól? Egy politikusnak nem a lájkgyűjtés meg a cukizás a dolga, főleg nem gyerekekkel! Hol vannak a Jakab által felárt ügyek? Mit csinál a pojácáskodáson kívül? Szánalmas ember és rossz ezt leírnom, mert egyébként egy fantasztikus szónok és egy karizmatikus vezető lehetne, ha nem erodálná a hitelességét a bulvárkodással. Orbán legalább a kutyát az állatvédelmi konzultáció miatt rakta ki, nem random. Pedig utálom Orbánt, de el kell ismernem, hogy arányaiban több posztja szakmai mint magánéleti. Na Jakabnál hogy is van ez? Elpazarolja önmagát.
2021. febr. 20. 20:30
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

5

Mikor Orbán pakolja ki az 1 napos unokájával a képet azzal nincs gond, igaz?

2021. febr. 20. 20:32
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Az "én is cigány vagyok„ feri óta már nem csodálkozik ezen az ember.
2021. febr. 20. 20:33
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
6, szövegértés? ARÁNYOK! Én utálom Orbánt, de sokkal-sokkal kulturáltabban intézi ezeket az ügyeket mint Jakab, aki egy Fb-majommá züllesztette magát. Minden nap posztol a gyerekeiről, a kajájáról stb. Ezer linket tudnék idetenni, de bőven elég ha megnézed a Fb-oldalát és az Instáját. Hol vannak a feltárt ügyek a nagy ellenzékitől? Iderakjak pár hadházysat csak a kontraszt kedvéért? Nem helyeslem Orbán gyerekszerepeltetéseit sem, sőt! De az arányok nagyon-nagyon máshol vannak. Várom a feltárt ügyek linkjeit nagy tisztelettel!
2021. febr. 20. 20:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Pedig nem keveset kereshet képviselőként. De remélem majd az átalakulás is felteszi a párizsit amikor már a wc-be kerül! Kész komédia. 😂
2021. febr. 20. 21:34
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
hajrá Jakab, imádom amikor a tolvaj törpével felmosod a padlót a parlamentben! :)
2021. febr. 20. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!